Gălbinași: Primarul Radu Paul ne prezintă o parte din preocupările sale din acest an. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Radu Paul: Proiectele mele au trebuit să fie finalizate la timp. Asta a fost cerut  nu numai de clauzele contractuale dar mai ales de către cetățenii din localitate. Vizavi a fost și ambiția mea de a lăsa în urmă lucruri bune pentru oameni, pentru comunitatea de aici din Gălbinași. Am avut un volum foarte mare de muncă raportat la personalul încadrat și aceasta s-a datorat pentru că am onorat majoritatea promisiunilor noastre către cetățeni. Am avut finanțări aprobate la cca.e 99% din proiectele depuse. Asta spune totul despre calitatea documentației întocmite. Lucrurile bune merg înainte, și mi-am onorat promisiunea de asfaltare a întregii comune. Toate proiectele finanțate prin PNDL1 sau PNDL 2 de către guvern au fost finalizate. Am extins alimentarea cu apă a locuințelor pe 9,7 km și am finalizat lucrarea prin montarea căminelor căminele de apă. Totul depinde de existența banilor. Avem contracte de finanțare din 2014 încoace și nu am vrea să credem că pentru viitoarele noastre proiecte guvernul nou ales nu va găsi finanțare.

Radu Paul: Pentru canalizare s-a finalizat licitația, am aplicat pe SICAP pentru 11,5 KM de lucrări de înființare rețea de canalizare după care facem extinderea ei. Pentru extinderea canalizării avem prin PNDL 2 semnat contractul de finanțare, avem semnat contractul de lucrări și așteptăm în cca. 2 luni și jumătatea finalizarea…Totul depinde acum de starea vremii. Ca primar sunt receptiv cererilor tinerilor și le-am acordat conform legii 15/ 2003  locuri de casă de până la 1000 metri patrați, unde aceștia și-au construit o locuință. Natalitatea a crescut în Gălbinași și aceasta indică prosperitatea comunei. S-au acordat foarte multe locuri de casă. Se va continua cu procedura de intabulare și de cadastru a acestor suprafețe de teren. Terenurile nu sunt acordate fără utilități. De exemplu în cartier Moara nouă, avem rețea de apă, strada este deocamdată pietruită. Avem 4,5 hectare de teren intravilan care vor fi acordate la tineri în continuare…Tot ceea ce facem, toată activitatea noastră este destinată oamenilor, acelora care le răsplătim încrederea în noi atunci când ne-au votat – a declarat Radu Paul

Sucesul datorat finalizării proiectelor noastre nu mi se datorează doarmie ca primar, ci în special colegilor mei. Aceștia au studii de specialitate și o activitate neîntreruptă mulți ani în administrația locală la primărie. Echipa lucrează foarte bine și totul presupune consultare cu cetățenii. Numai în echipă obținem rezultate foarte bune din 2013 și până astăzi… Canalizarea, apa, asfaltarea s-au făcut prin multă muncă. Acum ne-am pregătit prin contract pentru vremea rece, pentru deszăpezire. Ne preocupă să fim aproape de oameni de problemele lor – a încheiat primarul din Gălbinași Radu Paul.

CetățeniPuține localități se compară cu a noastră. Primarul nostru este omul care sfințește locul. Lucrurile bune se văd aici în comuna noastră. Radu Paul este un primar foarte bun. Ne-a făcut și școala, ne face de toate ca să trăim bine aici în Gălbinași. Avem copii mulți. Este nevoie de apă caldă, la bucătărie avem nevoie de canalizare. Să trăim și noi civilizat. Primarul se ocupă de asta. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Este un om foarte gospodar. Cum să numergem la vot? Mergem. Tot pe el o să îl votăm. De câte ori va fi nevoie. Avem nevoie de așa om.