Gabriela Firea: Avem un preşedinte de ţară care pleacă foarte des în concedii. Pleacă foarte des capul atunci când negociază pentru noi, pentru România…

image

Gabriela Firea:

“Avem un preşedinte de ţară care vrea să se perpetueze în această funcţie, care este foarte bun prieten cu verbul ‘a pleca’. Pleacă foarte des în concedii. Pleacă foarte des capul atunci când negociază pentru noi, pentru România, şi îşi leagă de asemenea capul atunci când îl întrebăm ce a făcut în ultimii cinci ani, pentru că nu a făcut. (…) Avem nevoie de un preşedinte puternic, cu sentimente, nu rece şi distant. Avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, nu în concedii, în weekend-uri prelungite. Acela nu este decât candidatul nostru: doamna preşedinte Viorica Dăncilă. Pentru că PSD este singurul partid care a făcut lucruri concrete pentru români şi pentru România. Membrii PSD au contribuit la intrarea României în UE şi NATO. Ce au făcut ceilalţi? Ca şi la Bucureşti, ca şi în ţară: nimic! Weekend-uri prelungite şi concedii”, a spus ea la evenimentul desfăşurat la Romexpo.

“Nu fiţi trişti! Vă rog să nu fiţi trişti, am stabilit de la început. Ştiţi cum este. Ceea ce nu te doboară, te întăreşte. Şi nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori poţi şi ştii să te ridici. Iar partidul nostru a trecut prin foarte multe, istoric vorbind, şi de fiecare dată, întorcându-se la popor, la cetăţeni, a devenit principala forţă din România. De aceea vă spuneam să nu fiţi trişti. Cu cine doreşte preşedintele României să o înlocuiască pe doamna premier? Cu un om de casă, care atunci când a fost ministrul Transporturilor nu a construit nici măcar un kilometru de autostradă. Acelaşi domn care va prelua probabil frâiele României a fost viceprimarul Capitalei. Ştiţi ce a făcut în acea calitate? A fost pe punctul de a falimenta şi închide permanent termoficarea din Bucureşti şi a introduce nişte firme particulare cu centrale de apartament, urmând ca cetăţenii să plătească de patru-cinci ori mai mult. Asta va face şi la guvernare acest om. Asta au vrut: toate facturile să crească, iar salariile să scadă. De asemenea, şi pensia. Asta s-a dorit şi asta se încearcă în continuare. Depinde de noi să luptăm pentru români, pentru România”, a precizat ea.