Frăsinet: Primarul Sandu Mihăiță ne prezintă localitatea. Iată cum îl prezintă și oamenii…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Sandu Mihăiță, primarul comunei Frăsinet, localitate ne prezintă realizările sale din acest mandat. Frăsinet are 1800 de locuitori,  și este compusă din satele: Curătești, Dănești, Frăsinet, Frăsinetu de Jos, Luptători şi Tăriceni, Primarul ne arată pe teren cum a pietruit și asfaltat cei 8 km de străzi din Frăsinet, urmând apoi asfaltarea a încă 5 km în Dănești. S-a realizat și extinderea iluminatului modern dar și reabilitarea unor cămine culturale, care erau degradate, cu acoperișurile distruse și tavanele căzute. S-a realizat extinderea rețelei de apă pentru construcțiile noi, ale tinerilor.

Primarul Sandu Mihăiță ne descrie ce vrea să mai realizeze. În primul rând reabilitarea și extinderea dispensarului, dotarea acestuia, realizarea unei farmacii moderne și a unei biblioteci comunale. Urmează parcuri pentru tineri, dar nu în ultimul rînd reabilitarea școlilor din toate localitățile. Oamenii de pe stradă ni-l descriu corect pe primar și îl laudă pentru lucrurile bune făcute pentru ei. Mai au încredere în el încă un mandat…

Oamenii spun și pentru ce. Ei descriu faptele lui Sandu Mihăiță, faptrul că tot ceea ce i-au cerut acesta s-a implicat și realizat. Descriu activitatea Primăriei ce o conduce, unde găsesc receptivitate și rezolvare imediată a problemelor acestora. Mai sunt lucruri bune de realizat aici la noi, pe care Sandu Mihăiță și le dorește și de aceea îl vom susține…spun cetățenii întâlniți.