Frăsinet: Primarul Sandu Mihăiță continuă asfaltarea a 8 km. străzi, extindere rețea apă și un dispensar modern. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Sandu Mihăiță:În satul Curătești se va continua lucrarea de extindere a rețelei de alimentare cu apă. Venim în sprijinul tinerilor care își construiesc o casă dar și locuitorilor.  4,4 mil investiții se vor aloca pentru proiecte importante. Interesează deosebit modernizarea Școlii Frasinet, cu acoperis nou, cu  centrală pt a înlocui sobele pe lemne, introducerea în interiorul școlii a wc-urilor. Nu am avut sprijinul unor consilieri care și-au prezentat nemotivat demisiile…a spus primarul Sandu Mihăiță. Școala de la Luptători se va moderniza și avem studiul de fezabilitate realizat, a spus acesta arătănd un maldăr de documente și bibliorafturi. Trebuie să respectăm etapele legale, obligatorii de urmat, altfel nu se poate. Am realizat studiile geotehnice. Mă doare sufletul când văd că etajul este inundat de ploi, că există pereți cu igrasie, condens. Evaluez lucrările  la cca. 30 mild. lei, conf. prețurile de pe piață. Acum am făcut măsurători. Depunem anexa 3 și venim cu actele cerute de minister. Nu stăm degeaba…Asfaltăm anul acesta 8 km în Frăsinet. Urmează alți 5 km pentru Dănești.

Sandu Mihăiță: Cel mai important proiect este modernizarea și extinderea clădirii Dispensarului, dotarea acestuia cu echipamente moderne. Vrem să realizăm 3 cabinete medicale aici la Frăsinet, unul de medicină generală, unul de ginecologie și unul de stomatologie cu atelier. Corpul farmaciei va fi extins. La fel vom realiza aici și o bibliotecă modernă…spune Sandu Mihăiță prezentând proiectele aprobate și studiile făcute. Ne preocupă sănătatea noastră, a locuitorilor și nu vrem ca să-i mai expunem la deplasări pe distanțe mari pentru a-și trata bolile ori să își cumpere medicamente. La fel vom realiza parcuri în localități, prevăzute cu mobilier și jocuri pentru copii. Toate acestea nu sunt realizate întâmplător, ci ca urmare a discuțiilor cu cetățenii și deplasării noastre în localitate…

La proiectul de asfaltare Danesti pentru care licitația este făcută și urmează semnarea contractului, proiect pentru dispensar uman,proiect pentru școala de la Luptatori și asflatare Luptatori și Curatesti! Nu mă las. Vreau ca Frăsinet și satele ce-i aparțin să devină localități moderne, locuri unde cetățenii să aibă tot confortul.