Frăsinet: Primarul ”PSD” Sandu Mihăiță ne prezintă closetul de 450 milioane lei vechi. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Performanța în administrație publică a venit la Frăsinet odată cu primarul Mihăiță Sandu. Adus de prin sălile de jocuri și pariuri sportive unde își desfășura din greu activitatea și înscăunat ca primar prin voința cetățenilor, Sandu Mihăiță ne prezintă cele mai importante realizări pentru cetățeni: un closet în curtea Primăriei de 450 milioane de lei vechi, un gard de 70 m.l. din plasă galvanizată sudată de 600 milioane lei vechi și vreo 1000 plăcuțe cu numele străzilor realizate tot pentru vreo 600 milioane lei vechi. 

Minunea în tehnologia construcțiilor a fost descoperită de primarul Sandu Mihăiță din discuțiile cu salariații primăriei care nu mai puteau suporta folosirea closetului din incinta primăriei laolaltă cu cetățenii. Era nevoie ca cetățenii să poată folosi un closet în curtea Instituției publice. Realizat pe o fosă de 3/ 3 metri betonată, cu armătură metalică construcția ne-a fost prezentată drept o minune de investiție, chiar dacă nu este realizată legal.

Construcția 4/3 metri are intrări separate pentru bărbați și femei, și chiar chiuvete deși nu este racordată la canalizare. În interiorul spațiilor nu am descoperit iluminat electric, fiind asigurat cel natural. Spațiile au uși și geamuri din termopan, care să poată oferi intimitate cetățenilor care vin sau pleacă de la primărie. Suma de 450 milioane de lei vechi nu a fost aprobată de consilieri, pentru că primarul a folosit-o pentru cumpărarea unui buldoexcavator. Consilierii convocați de 5 ori într-o lună au refuzat să vină la ședințe, aceștia sesizându-ne despre risipa banilor publici după bunul plac al primarului… Din 11 consilieri locali (6 de la PSD și 5 de la PNL) au venit la ședințe doar soțul unei salariate a primăriei și un consilier PSD. Restul îl boicotează pe primar cu orice ocazie. În aceste condiții constructorul își va primi banii pentru realizarea gardului și a minunatului closet doar prin acțiune în Instanță. Și prefectul Marian Stoica va fi nevoit să constate nefuncționarea Consiliului local și să dispună dizolvarea acestuia. Despre minunile de la Frăsinet în materialul video și reportajele ce vor urma…