Frăsinet. Echipa primarului Alin Ploeșteanu a fost alături de elevi la deschiderea anului școlar – oferindu-le un spectacol. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Noul an școlar a debutat la Frăsinet cu un spectacol pentru copiii de la Școala Generală nr. 1

 

Pentru Florina-Daniela Anghel, director al Școlii Gimnaziale nr.1 Frăsinet, prezența echipei primarului Alin Ploeșteanu la deschiderea anului școlar a fost o nouă surpriză, Primăria a reabilitate școala din localitate și a amenajat toate săile de clasă cu mobilier modern, tehnică informatică, laboratoare de specialitate.

Curtea școlii, cândva de nerecunoscut din cauza gunoaielor și buruienilor este reabilitată, iar elevii se pot bucura de un repaus în siguranță. Frăsinet, comuna cu șase sate este o comună mare ca întindere, dar și ca număr de proiecte. Ambiția primarului Ploeșteanu este dezvoltarea tuturor satelor. Lucrările din aceste localități au mare diversitate. Fie că vorbim de reabilitarea școlilor, a unor cămine culturale, construirea de parcuri, locuri de joacă sau trotuare – descoperim un bun admiistrator, un bun gospodar al comunei.  

 VIDEO

Proiectele nu se realizează doar pe hârtie. În spatele lor sunt avize, autorizații, măsurători topografice la baza proiectării. Fostul primar nu a lăsat absolut nici un proiect. Eu  le-am accesat. După ce am câștigat mandatul de primar am fost la CNI să întreb de soarta proiectelor finanțate de aceștia pentru comuna noastră. Au râs de noi spunând că fostul primar nu a depus nici un proiect…Fostul primar a prezentat niție scheme, niște fotografii cum ar fi arătat proiectele. Eu nu am așa ceva. Le arăt cetățenilor în realitate proiectele mele. Vorbele sunt foarte ușor de spus. Mandatul meu va fi marcat de fapte…spune Alin Ploeșteanu. 

 VIDEO

Am venit cu echipa lui Iulian Iacomi în echipa mare a PSD Călărași pentru a face lucruri bune pentru cele șase localități. Vreau să îmi onorez promisiunile iar cu PSD  acestea vor deveni realitate. Am urmat modelui lui Iulian Iacomi care este un foarte bun gospodar și ne-a unit pe toți primarii din zonă pentru dezvoltarea localităților noastre…a încheiat primarul Alin Ploeșteanu arătându-ne pe teren Școala Generală nr. 1 Frăsinet, o locație modernizată – așa cum vor fi modernizate toate școlile din toate cele șase sate. 

Florina-Daniela Anghel, director al Școlii Gimnaziale nr.1 Frăsinet.: “Anul școlar 2022-2023 a început cu bucurie, optimism și încredere la Scoala Gimnaziala Nr.1 Frăsinet. Mulțumită d-nului primar, Alin Daniel Ploeșteanu, care ne este un adevărat partener în ceea ce înseamnă managementul administrativ-financiar, elevii și preșcolarii comunei Frăsinet au început școala cu bucurie, participând la un spectacol interactiv în curtea instituției.
Le dorim elevilor noștri un an școlar rodnic, iar pe părinți îi invităm sa ne fie aproape în formarea copiilor. Le mulțumesc, de asemenea, colegilor mei pentru implicarea în creșterea prestigiului organizației noastre școlare.