Frăsinet: Dragoste MARE. Primarul PSD? Sandu Mihăiță se declară mai aproape de Drăgulin, Filipescu și…Pandea. Iată de ce. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vin Alegerile, și Sandu Mihăiță caută un partid care să îl susțină. Altfel declară că va candida independent…

Primarul PSD Sandu Mihăiță, pare a fi cea mai proastă alegere a PSD  ca primar în județul Călărași. O spun nu numai cetățenii, ci și majoritatea consilierilor locali din Frăsinet, un sat cu vreo 1200 locuitori, uitat de lume/ unde sărăcia este peste tot. Sandu Mihăiță a fost soluția PSD atunci în 2016 pentru primăria Frăsinet, dar acum acesta este contestat nu numai de consilierii liberali ci și din PSD. Racolat dintr-o sală de jocuri BINGO unde vindea produsele, domnul primar are și un trecut glorios.

Potrivit comentariilor publice de pe rețeaua facebook a polițistului Simion Florian, acesta i-a întocmit dosar penal pentru contrabandă cu țigări și tutun. Ajuns primar Sandu Mihăiță în loc să folosească bugetul alocat 2019 pentru construcții ale unui gard și ale unei toalete la Primărie, ori pentru modernizarea rețelei de iluminat ori a celei de apă a cumpărat un buldoexcavator. Consilierii locali nu au fost consultați, iar acum sunt convocați la 5 ședințe de îndată pentru a valida deturnarea banilor către alte investiții. Este vorba de 472 mii ron, pe care majoritatea consilierilor nu vor să fia alocați către lucruri fără importanță către comunitate. Mai precis 60 mil lei vechi costă un gard de plasă sudată de 80 m.l., 450 mil lei vechi un closet fără canalizare, 100 mil. lei vechi cumpărarea unor corpuri de iluminat, 237 mil. ron lucrări de reparații școala Frăsinet. Conform unor consilieri aceștia au ssizat deja Instituții ale Statului privind achizițiile publice făcute fără consultarea acestora de către primar, și realizarea unor lucrări cu bani publici la sume nejustificat de mari.

Sandu Mihăiță pretinde că va mai candida un mandat de primar, deși nu a făcut mai nimic în Frăsinet – potrivit declarațiilor cetățenilor nemulțumiți. Întrebat ce politician local apreciază, social  democratul ? Sandu Mihăiță a declarat că el îl apreciază pe liberalul Drăgulin, pe Filipescu și pe Pandea. Nu a spus pentru ce, dar a menționat că dacă nu va fi pe listele PSD va candida ca independent. Mai mult el a amenințat pe consilierii care au refuzat să se prezinte la cele 5 convocări ale Consiliului Local că va cere să li se impute contravaloarea asfaltării localității, pe care a pietruit-o cu piatră spartă de la o întreprindere Individuală.

Dacă Sandu Mihăiță crede că va obține 60% din voturi, cetățenii spun că nimeni nu îl va mai vota, aducând aminte cum a desfăcut abuziv contractul de muncă al unei femei de serviciu pentru a-și angaja nevasta. Nimic nu merge pe calea cea bună în Frăsinet, iar singura soluție pentru dezvoltarea localității sunt alte alegeri prin alegerea lui Alin Ploieșteanu ca primar. O spun asta cu convingere atât simpatizanți ai PSD cât și ai PNL deopotrivă, subliniind că acolo au nevoie de un om serios, cu studii, un gospodar care să fie aproape de oameni.