Echipa PSD condusă de Iulian Iacomi și Roxana Pațurcă aproape de oameni în Campania Electorală din mun. Călărași/ cartierul Măgureni

You must need to login..!

Embed Code

Zeci de social democrați au fost încolonați astăzi pentru a se deplasa în centrul vechi al mun. Călărași și cartierul Măgureni. Oamenii au declarat că votează în continuare PSD, arătând de ce…

Majoritatea au descris că sunt mulțumiți de creșterea punctului de pensie și a pensiei minime, de creșterea venitului minim brut la 2080 lei, dar și de dublarea alocațiilor pentru copii. Dublarea suprafețelor pentru irigat, dublarea salariilor medicilor, majorarea cu 30% a indemnizației pentru persoanele cu dizabilități, încadrarea imediată temporară în sistemul public a 10 000 tineri dezavantajați, îmbunătățirea accesului fermierilor la credite, acordarea voucherelor de vacanță salariaților din sistemul public, creșterea indemnizației pentru concediul de creștere al copilului, reînființarea școlilor profesionale, reducerea TVA la 5% în domeniul turismului, deschiderea în traficul auto a 3 loturi din autostrada Transilvania, modernizarea a 1191 drumuri județene și comunale, împădurirea a 2700 hectare poluate, investirea a 717 mil. euro în sănătate din fonduri europene, sprijinirea a 4226 firme cu 3 miliarde euro fonduri europene, rate mai mici la credite prin OUG 114, eliminarea a 33 taxe consulare și de cetățenie, implementarea unui sistem de educație pentru românii din diasporă, scutirea pensionarilor de plata CASS, și multe alte lucruri bune făcute de PSD pentru români nu sunt doar simple vorbe ci fapte. Sunt lucruri de apreciat pentru o guvernare din ce în ce mai eficientă, pe care călărășenii nu o pot contesta.

La întâlnirile PSD cu călărășenii din cartierul Măgureni, locatarii au profitat și auu hulit administrația liberală defectuoasă a mun. Călărași, în special pe primarul Daniel Ștefan Drăgulin. Oamenii au cerut lui Iulian Iacomi, lui Marius Dulce și senatorului Roxana Pațurcă să-i scape de primarul liberal care le-a distrus cartierul prin lucrări pe care nu le-a terminat. Ei au arătat că de 7 ani liberalii aflați la conducerea Primăriei nu au făcut nimic pentru cartierul Măgureni. Apa și noroaiele le intră în continuare în case, nu au canalizare pluvială, străzile sunt ghiorlănite și majoritatea acoperite de pământ și piatră spartă care nu se regăsește nici măcar la sate.

Oamenii au încredere în ceea ce primarul Iacomi a făcut pentru Lehliu, în ceea ce PSD a făcut pentru ei. Bunăstarea se vede spun ei, cu ochiul liber. Pensiile au crescut, salariile minime la fel. Se dublează alocațiile pentru copii. Cum să nu votăm PSD în continuare? Vom face asta, pentru că avem încredere în acest partid în cei ce se gândesc și fac lucruri bune pentru noi, oamenii – au arătat cetățenii din cartierul Măgureni.

În discuțiile cu oamenii, aceștia au spus că nu vor mai vota PNL și pe parlamentarii care au fîcut de râs țara, au hulit-o acolo în Parlamentul Europei. Avem nevoie de oameni serioși care să ne reprezinte, de oameni care să ne respecte și care să ne aducă bunăstarea în țară, nouă românilor și nu celor care au interese aici în România. România este țara noastră și nu a străinilor, s-a subliniat în mesajul social democraților călărășeni – care au demonstrat pe 4 mai că sunt aproape de oameni, așa cum au fost mereu.

  • Material electoral realizat la comanda PSD Călărași
  • de către Pîrloagă Marian Dorin I.I.
  • CMF: 41190008