După 2 ani Drăgulin reușește să racordeze Cimitirul Central la canalizare. Iată minunea…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Mai este puțin și Drăgulin va putea să predea municipiul distrus de lucrările și proiectele lui la un alt primar. Graba lui este mare…Iată cum se efectuează lucrările abandonate…

Modernizarea mun. Călărași continuă pe strada Sloboziei. Strada a fost asfaltată de mântuială anul trecut după o lucrare de înlocuire a rețelei de apă ce a durat mai mult decât era prevăzut/ a fel ca în oricare alt proiect al primarului liberal. Pentru că cimitirul central este închis populației cu lanțuri și lacăte primarul Drăgulin a profitat de aglomerația auto dintr-o zi lucrătoare pe principala stradă de acces din municipiu pentru a o sparge și întroduce canalizarea la cimitir.

Canalizarea din cimitir a fost efectuată tot de mântuială în urmă cu peste 2 ani, porțiunile de asfalt surpându-se în dreptul pompelor de apă…Interpelările mele și ale consioilierului local PSD Marius Dulce privind nefinalizarea lucrării au trebuit să aștepte peste 2 ani ca Primăria să se implice și să finalizeze o lucrare plătită conform surselor de presă unei firme de casă undeva prin 2017. Că așa se poartă în mun. Călărași. 

Lucrarea de astăzi 29 aprilie 2020 a fost executată de către meseriașii de la Ecoaqua, deși după echipare părea a fi o firmă în subantrepriză… Pentru că nu au dirijat corespunzător circulația rutieră ei au fost imediat controlați de lucrătorii de la Serviciul de Poliție rutieră ai IPJ Călărași care au dispus înlocuirea salariaților ce îndrumau circulația cu polițiști locali. Polițiștii din IPJ au verificat și legalitatea documentelor salariaților care le permiteau să lucreze în timpul măsurilor impuse de starea de urgență dar și echiparea lor cu echipament de protecție. Aceasta a fost apreciată de trecători față de lucrarea efectuată de către Primărie într-o zi aglomerată. Mai mulți trecători l-au înjurat pe primar ca de obicei pentru că nu își pot vizita rudele înmormântate la cimitirele din municipiu. După lucrare peste groapa astupată a fost aruncată piatră. Nu se știe când strada va fi asfaltată pe acel sector fiind ghiorlănită și neavând canalizare/ solicitările cetățenilor de a se introduce canalizare pluvială fiind ascunse prin sertare la Primărie și Ecoaqua.