Dunărea Călărași se pregătește pentru victorii…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Când pui suflet în tot ceea ce faci atunci succesul, reușita sunt garantate. Echipa Dunărea Călărași își continuă antrenamentele zilnice cooptând pentru dezvoltarea echipei, pentru obținerea de performanțe sortive noi tineri provenind de la echipa de juniori dar și alte echipe. După primul meci amical pentru echipa noastră desfășurat după revenirea din cantonamentul centralizat efectuat timp de o săptămână la Mediaș  de pe stadionul „Ion Comșa„ din Călărași contra celor de la Farul Constanța ( 0-4)…tehnicianul ehipei Cristian Pustai și președintele Cristian  Zanfir și-au continuat achizițiile pentru echipa Dunărea. Acestea nu sunt deloc lucruri ușoare explică președintele Zanfir. Ne-am confruntat cu jucători care aveau probleme familiale și nu se puteau concentra, erau obosiți sau aveau o stare psihică negativă ce influența pregătirea echipei și rezultatul final. Am remediat aceste aspecte și am contribuit și la o continuă comunicare cu sportivii noștri. 
 

Două transferuri noi au venit pe data de 19 august la echipa Dunărea. Primul a fost Marius Fotescu, mijlocașul de bandă venit de la Ripensia Timișoara.

A semnat pentru un an cu echipa noastră și are 25 de ani. Al doilea  Sorin Sava are 21 de ani și a făcut junioratul la FCSB. Este mijlocaș central și a venit la formația de pe malul Borcei pentru doi ani.

 

🗣️Chiar dacă trecem prin momente mai puțin plăcute, încercăm să formăm un lot competitiv pentru a ne alinia la startul noului sezon asa cum trebuie. Le urăm succes noilor veniți și multe goluri cu echipa noastră”,a declarat Cristian Zanfir, președintele Dunării. A urmat apoi cu transferul lui Cristian Ciucur...

Ciucur are 200 de meciuri la Liga 1!
 12 partide în Europa League cu 3 reușite!
 4 promovări la activ cu echipe diferite!
 Mijlocașul, Alexandru Ciucur vine de la UTA Arad și a semnat cu echipa noastră pentru un sezon.

Alex este un jucător foarte important pentru noi! L-am convins sa vină să ajute echipa noastră să ne punem atinge obiectivele propuse. Mai suntem în tratative și cu alți jucători importanți. Sunt convins ca îi vom prezenta zilele următoare. Situația noastră începe să se limpezească și vom forma un lot competitiv! “, a afirmat, președintele Dunării, Cristian Zanfir.

Pustai Cristian: O zi obișnuită de antrenament presupune pentru noi multă muncă. Victoriile care urmează presupun strategii de urmat, tehnici și antrenament continuu
Primul amical pentru echipa noastră după revenirea din cantonamentul centralizat efectuat timp de o săptămână la Mediaș va avea loc sâmbătă, 15 august de la ora 11:00 pe stadionul „Ion Comșa„ din Călărași contra celor de la Farul Constanța.