Dumitru Coarnă: Toți parlamentarii călărășeni au interese economice/ minut 06.00… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Dumitru Coarnă a făcut referință astăzi 30 sept. 2022 la legile proaste din justiție care nu sancționează fapta ci doar o incriminează. O altă anomalie este transferul dreptului de acțiune disciplinară către procurorii șefi și procurorii de Instanțe / și atunci toți procurorii din subordine vor trebui să execute acele ordine/ sarcini politice. Ocuparea unor funcții din Instanțe se face prin alte metode decât concursul. Se procedează la numirea de către șef, adică se funcționează pe o structură de tip mafiot pentru a se instrumenta anumite dosare a indicat deputatul Dumitru Coarnă. Solicitarea de a primi înregistrarea de la Instanță s-a rezumat la a primi doar transcrierea discuțiilor. Am nenumărate exemple când între acestea nu exista corespondență iar una dintre părți suferea penal. Am făcut amendament și am erut înregistrarea dar și transcrierea. 
Privind legea arendei, mult așteptată de români, deputatul Coarnă ne-a îndemnat să îl întrebăm pe deputatul psd Bîrcă sau Paul Stănescu, pentru că se discută doar în comisia de specialitate. Voi fi atent la discuții pentru ca cetățenii să nu fie prejudiciați. În comisia de muncă s-a creat o diversiune. Nimeni nu este mai presus de lege. Legile trebuie aplicate iar categoriile sociale au drepturi egale nu discriminatorii unele în raport cu altele. Am cerut să se respecte asta. Mai bine să nu fiu ales decât să merg pe o logică penală susținută împotriva Constituției a arătat Coarnă. 
Privind evaluarea prestației parlamentarilor călărășeni și a administrațiilor locale. Nici un parlamentar călărășean nu a participat la legile justiției la dezbateri în comisiile de specialitate. Uitați-vă la votul lor. Câți dintre parlamentarii călărășeni votează conform conștiinței și a spiritului legii și a dorinței poporului? Ei votează doar la semn sau la semnal. Toți parlamentarii din Călărași au interese de alt tip. Și cei de la PSD și cei de la PNL au interese economice. 
Nu întâmplător fac acele adrese către primării, pentru că sunt parlamentari care au interpuși pe la niște societăți care se ocupă cu studiile astea de fezabilitate. Acolo sunt bani mulți. La Chirnogi de exemplu. La oltenița…Adică este o formă de fraudă. Se pedepsește cu închisoarea. De la 5 la 15 ani. Nu îmi doresc ca cineva să meargă la închisoare. Îmi doresc ca banii noștri să fie gestionați pentru școală, stradă, spital, pentru siguranță publică…