Dumitru Coarnă despre Partidul România Puternică și alte partide. INTERVIU. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul Dumitru Coarnă/ Partidul România Puternică a descris astăzi 22 februarie într-un interviu faptul că cetățenii sunt interesați de înscrierea în noul partid politic, motivând încrederea pe care o au în parlamentar pentru că au reprezentat corect interesele jud. Călărași. Profilul membrilor de partid dar și al candidaților urmăriți descris de Coarnă: să fie oameni de caracter, care stăpânesc domeniile respective, oameni cu credință și curaj. Vom maximiza toate zonele și vom alege omul potrivit la locul potrivit.

Privind reorganizarea, Coarnă a indicat că A.U.R. vrea să desființeze organizarea teritorială/ primările din localități mai mici de 5000 locuitori. Practic este un proiect neo-marxist de regionalizare a României. Din cele 55 localități / jud/ Călărași 40 urmeze a fi desființate a arătat Coarnă. Noi suntem independenți iar deciziile privind alegerea unui candidat pe liste, nominalizarea acestuia nu o face Bucureștiul ci cetățenii din comunitatea respectivă, în funcție de interesele acesteia. 

Eu am pentru fiecare problemă cel puțin câte trei soluții, când vorbim despre Justiție, utilități, energie sau economie am cel puțin trei soluții pe care le putem aplica în maximum 180 zile de la preluarea administrației. Coarnă a făcut aprecieri ironice privind activitatea administrației publice din municipiu și județ din punct de vedere al performanțelor și onorarea promisiunilor făcute cetățenilor. El a descris cum va conduce județul, că va continua proiectele începute de Iliuță, și nu va disponibiliza personalul.