Dumitru Coarnă ia în serios candidatura la Consiliul Județean în 2024… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Dumitru Coarnă : Dezvoltarea județului Călărași în raport cu alte județe nu se vede decât negativ. Spre exemplu prețul apei. Călărași preț metru cub apă = 7,65 lei/ Slobozia 4,31. Călărași preț metru cub canalizare 6,3 lei/ Slobozia 3,37. Asta afectează costul vieții cetățeanului. Banii din dezvoltarea mun. Călărași au mers în ultimii 30 de ani în buzunarele celor ce au gestionat fondurile pentru dezvoltare. Uitați-vă la Filipescu și la alții. Domnul președinte Iliuță m-a dezamăgit, dar a ridicat standardul față de Filipescu pentru că a redus din fraude la jumătate. Acest județ a fost prădat la propriu. Iulian Dumitrescu, Filipescu. Nu vreau să mai dau nume de primari. Unul de la Nicolae Bălcescu a fost arestat pentru fraude cu banii publici. Acești bani ar fi trebuit să fie investiți corect…Eu nu văd în Călărași investiții care ar fi trebuit să ducă la creșterea nivelului de trai. 
Dumitru Coarnă : Costul investițiilor din infrastructură este de 3 ori mai mari decât limita normală – a indicat deputatul dând exemplul drumului de acces în mun. Călărași. Vom discuta aceste investiții. Vom discuta de ce s-a surpat malul portului turistic. Așa se surpă investițiile, cum a căzut podul de la Piatra Neamț. Hai să vedem lucrurile de lângă noi, lucrurile simple care ne îngreunează viața de zi cu zi. Ei vin cu povești cu magistrale prin Regio, cu poduri…Chiar credeți în ele? – a arătat deputatul independent Dumitru Coarnă. 
Românii simpli doresc să aibă conducători simpli, cu caracter, ceea ce nu se întâmplă. Liderii sunt în mare parte infractori iar partidele politice sunt grupuri infracționale organizate.. Putem dovedi asta cu referințe din multe localități. Doar vreo 10 % sunt serioși, restul fac parte din grupul organizat infracțional. Am denunțuri în lucru, DNA se bucură de lucrările mele, deși sunt și procurori la care le-am trimis dosare cu probe pe care aceștia se bucură să le claseze…a arătat deputatul Coarnă.