Dumitru Coarnă despre legea pensiilor și măsurile care ar trebui luate urgent față de Ucraina. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Lupta din Parlament continuă, ne arată deputatul A.U.R. Călărași, Coarnă Dumitru. El descris PLX 727 / Legea pensiilor dorită rapid. A avut 2 zile pt depunerea amendamentelor…Legea este o mare păcăleală pentru că indexarea este deja prevăzută în legea actuală. Noua lege va desfința grupele de muncă iar formula de calcul dispare. Va dispare și valoarea de cotizație / de contributivitate. La contribuții mai mari se dor acorda pensii mai mici a arătat Coarnă dând detalii. Recalcularea de la 1 sept este o teorie falsă. Se putea de astăzi dar se dorește a se desfința niște instituții din lege.
Cu privire la campania electorală începută prin piețe și magazine, Coarnă ne-a prezentat că are un ceas Orient de cca 1000 lei. El a indicat interesul fals către piețe, acestea fiind de fapt închise în pandemie. Parlamentarii călărășeni au alte preocupări decât consultațiile în teritoriu. Ei votează la comandă – a arătat Coarnă.
Privind primele măsuri pentru fermieri trebuie blocate ajutoarele către Ucraina și tranzitul grânelor din această țară prin România. Durerea vine pentru fermierii aflați în faliment pentru care nu se știe cum vor mai putea fi ajutați…