Dumitru Coarnă denunță infracțiunile din primării și dezinteresul dezbaterilor parlamentare…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Dumitru Coarna are în lucru și fapte de la Primăria Călărași dar și de la multe Instituții/ minut 8.20…El informează  despre sinceritatea dezbaterilor parlamentare. Ele nu prea sunt utile cetățeanului, sunt teme făcute care distrag atenția și nu vin cu soluții…șse arată.
Coarnă: Complicitatea la trădarea românilor trebuie pedepsită. Votez cum îmi dictează conștiința și cum mi-o cer oamenii după ce iau contact săptămânal cu ei.
Partidele declară altceva și votează ce vor. Vin și mint electoratul. Oamenii care vin la cabinet reclamă abuzurile iar eu nu le las așa / le dau curs către cele legale – spune Coarnă dând exemple, criticând minciunile lui Ciucă sau Ciolacu.
Oameni ca Bârcă și Cionoiu votează la semn. Eu nu am putut face asta…Nu pot suporta abuzurile din spitalele județului, prețul mare al apei. Lupta împotriva penalilor continuă. Am făcut asta din interiorul PSD, acum sunt mai puternic ca independent. Nu pot accepta sifonarea banilor de la școală, spital. Siguranța cetățeanului este de ochii lumii/ este inexistentă…Vreau să ajut cu inițiative legislative pe polițiștii împotriva cărora se fac presiuni politice. Le cer procurorilor să își facă treaba. Eu le aduc probele, le fac mare parte din documentare, cu acte, martori…spune Dumitru Coarna