Dumitru Coarnă: 2022 nu a fost un an bun pentru români. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul independent Dumitru Coarnă a făcut o evaluare a anului 2022. El a făcut referință la activitatea parlamentarilor colegi care s-a manifestat prin dezinteres față de sărăcia în care se zbat prea mulți români. Costul vieții s-a majorat cu aproape 50% față de anul 2021 din cauza unor decizii incorecte. Coarnă a criticat privind adoptarea legilor justiției, legile off shore și șantajul îndurat de români pentru a fi admiși în Schengen.
Parlamentarii călărășeni din PSD și PNL nu au depus amendamente ci au votat ce li s-a indicat de guvern pentru a majora costul vieții, prelungind agonia multora. Coarnă i-a indicat pe fiecare în parte și a arătat ca refuzând dialogul aceștia sunt orientați împotriva călărășenilor. Activitatea parlamentară a spus deputatul s-a concretizat în frigul din case, lipsa banilor pentru medicamente, alimentație defectuoasă și mult chin. Votul PSD și PNL a fost împotriva românilor și la adoptarea bugetului de stat votat cu termene scurte și refuzând amendamentele propuse pentru bunăstarea românilor. 
Decizia politică a fost una infracțională și a distrus România. Aceasta a concurat cu practica unor Instanțe de Judecată sau cu modul defectuos de practică al unor procurori care nu au dorit să administreze probele furnizate a indicat Coarnă – dând exemple  de fraudă la Lehliu Gară, Oltenița dar și persoane. El a apreciat drept suspicios atitudinea unor instanțe, dar și practica unor procurori care ar fi protejat pe unii infractori. 
Coarnă a criticat poluarea continuă din zona Oltenița și prețul mare al apei care nu are legătură cu cerințele POIM de extindere a unor rețele de apă și canalizare. Prețul apei este nejustificat și gestionat fraudulos.  A denunțat mafia foarte mare din zona unor instituții dar și s-a pronunțat că va lupta împotriva acesteia. Coarnă a făcut și o analiză a spitalului, școlii , străzii… Totul este jalnic în accepțiunea sa, iar așa zisele realizări sunt de fațadă. Totul trebuie raportat la sărăcirea populației. Investițiile au fost de multe ori inutile a spus Coarnă. A arătat că din Austria s-au adus gunoaie la spitale, drept ajutoare. Critica s-a făcut în termeni duri apreciindu-se drept o atitudine dictatorială a unor persoane. 
La final Coarnă a rugat pe români să vadă adevărul din spatele promisiunilor. A transmis că va acționa pentru generația următoare, pentru a asigura copiilor un viitor mai bun. A făcut urările de La mulți ani și dorința de a avea un viitor mai bun românilor…