Dumbravă: Prețul apei este atât de mare încât Ecoaqua folosește diferența pentru imagine prin sponsorizarea fotbaliștilor sau altfel de educație școlară

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul Dumbravă a apreciat lucrurile bune pe care Ecoaqua le face prin sponsorizarea tinerilor fotbaliștilor dar și prin educația neautorizată de Ministerul Educației privind inteligența artificială. Premierea elitelor are toată stima consilierului. Este bine că premiem performanța, dar aceasta trebuie premiată respectând legea. Cum Ecoaqua înregistrează pierderi de peste 56% este posibil să nu se încadreze în limitele legale și să asistăm ca în contabilitate cifrele să apară altele, adică să rezulte că societatea are profit. Mi se pare foarte grav această evidență, adică să ai pierderi declarate de 56%, adică prețul apei plătit de noi le acoperă iar societatea trece pe profit. Cetățenii acoperă pierderile Ecoaqua. Sunt sute de vagoane pierdute de apă, lucruri care la o firmă normală înseamnă faliment. 

Prețul apei și canalizării este printre cele mai mari. Li s-a motivat că au accesat un proiect POIM unde datorită investițiilor a trebuit să fie crescut prețul. Eu nu cred asta, pentru că nu ni s-a demonstrat că Ecoaqua a fost obligată să crească prețul. Din contră. Sub semnătura lui Grama s-a indicat că este de acord cu creșterea prețului. Am semnat contractul prin POIM dar nu s-a întâmplat nimic. Contractele de lucrări s-au aprobat cu clauză suspensivă. Nu cred că s-a aprobat finanțarea. În schimb prețul apei mărit de peste 1 an s-a produs. Ați văzut în Lehliu, Budești, Oltenița vreo săpătură? Vedem numai laude și imagine proprie, practic o campanie electorală a indicat Dumbravă.