Dragoș Coman: Cele mai frumoase cuvinte rămân faptele… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

DRAGOȘ FLORIN COMAN

39 de ani

candidat PNL pentru Camera Deputaților

 

Dragoș Coman este un tânăr binecunoscut de comunitatea în care s-a format, activează și pe care a reprezentat-o la nivel local, în calitate de viceprimar al municipiului Călărași, dar și central, ca secretar de stat în Minsterul Tineretului și Sportului, promovând valorile liberalismului, în concordanță cu dorințele cetățenilor.

Ca tânăr antreprenor, la numai 21 de ani, a susținut libertatea comerțului, făcând primele importuri din China, pentru propria firmă, dezvoltând pe parcurs și alte investiții în afaceri. Activitatea politică și administrativă a avut la bază pregătirea profesională, Dragoș Coman fiind licențiat în Științe Politice, cu Master în Administrație Publică, iar experiența acumulată a determinat conducerea PNL Călărași să îl nominalizeze pe listele de la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaților.

,,Sunt un tânăr care a fost permanent implicat în dezvoltarea comunității care m-a format, educat și față de care am obligația de a da înapoi o parte din ceea ce am primit. Am susținut interesele călărășenilor, atât ca viceprimar, cât și acum, ca reprezentant al Guvernului. Ceea ce m-a definit în acțiunile mele a fost dorința de creație, de dezvoltare, a tot ce se află în jurul meu, fie că vorbim de oameni sau lucruri.

Unul dintre proiectele în care m-am implicat, recent, vizează dezvoltarea unei baze sportive moderne, multifuncționale, cum este Sala Sporturilor din Călărași, pentru că datoria noastră este să îi sprijinim pe toți cei talentați să devină performerii zilei de mâine. Performanța este cea care ne arată cât de implicați suntem în tot ceea ce facem, iar după acest criteriu mă voi ghida și în Parlamentul României, pentru că sunt un tânăr care va pune umărul, în continuare, alături de colegii din PNL, la dezvoltarea Călărașiului.

Doar atunci când construim în jurul nostru, avem pe ce ne baza, o lecție pe care e bine să o aplicăm, deopotrivă, în politică și în viață” – DRAGOȘ-FLORIN COMAN, candidat PNL Călărași CAMERA DEPUTAȚILOR.