Dr. Grama O Florin-Andrei a primit titlul de cetățean de onoare al județului Călărași. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În urma evaluărilor efectuate de comisia de specialitate a CJ Călărași și a votului majoritar al consilierilor județeni, dr. Grama Florin Andrei i s-a acordat titlul de cetățean de onoare al județului Călărași. 

Numele dr. Grama se leagă de performanța în medicină, obținută prin obținerea unui doctorat în medicină. Este recunoscut în Chirurgie Laparoscopică niv.2 tehnici avansate, Chirurgie Oncologică, Endoscopie digestivă diagnostică. Recent director al Spitalului Colțea unde profesează din 2017 a debutat ca Asistent universitar la Disciplina Chirurgie, Spitalul Clinic Coltea, Departamentul 10, Facultatea de Medicina, UMF Carol Davila, Bucuresti. Grama a atras atenția imediat după absolvire la Concursul National de Admitere in Rezidentiat (locul 2 din 1329 de candidati; 913 puncte din 950).

Cariera de doctorand și-a desfășurat-o prin elaborarea a nu mai puțin de 50 publicații științifice și a numeroase cursuri în Franța. A impresionat atît în cercetarea științifică din domeniul medical ci și în ocuparea funcției de  Medic Specialist Chirurgie Generala prin concurs (pozitia I in comisia condusa de Prof. Beuran M. – SCUB, nota 9.61)  

 A scris 3 cărți și 9 articole indexate ISI. Premiul pentru cel mai bun poster la Conferinta Asociatiei Romane de Chirurgie. Premiul III la Conferinta Nationala de Chirurgie 2015, Bucuresti.Premiul III la Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti Medicalis 2003, Cluj Napoca. Premiul III la Al VII -lea Congres Naţional al Studenţilor şi Tinerilor Medici 2002, Constanţa. Face parte din mai multe asociații naționale și internaționale de chirurgie, coloproctologie. Într-un cuvânt o carieră deosebită marcată de pasiune, de dorința cunoașterii și autodepășirii. Un nume recunoscut în domeniul profesat. Un om timid, emoționat de prezența familiei și a consilierilor la eveniment. Un om care merită respectul comunității noastre.