Dor Mărunt: primarul Ion Iacomi mai candidează un mandat. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Primarul loc. Dor-Mărunt, Ion Iacomi mai candidează un mandat. Motivele sale sunt simple: vrea să continue ce a început. Este vorba de proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale în loc. Ogoru, finalizarea a 13 km șosele asfaltate în Dor-Mărunt și Dâlga, un alt proiect de asfaltare a 12 km. Primăria Dor Mărunt are în derulare prin POIM Infrastructura mare executare rețea de apă și canalizare.

Primarul Ion Iacomi nu a stat degeaba la Primăria Dor-Mărunt. Acesta a acționat de câte ori a fost cazul pentru reabilitarea unor lucrări. Astfel, biserica de la Înfrățirea a avut afectat de la un viscol acoperișul. S-au alocat bani și în prezent se lucrează la acesta. Și acoperișul unei școli a fost afectat, acesta fiind refăcut. În localitate se va instala un modern sistem de supraveghere video destinat urmăririi stării drumurilor, a locațiilor predispuse comiterii de fapte antisociale. Se așteaptă avizul favorabil de la Drumuri. Se lucrează la finalizarea grădiniței de la Dâlga unde în toamnă vor funcționa 2 grupe de preșcolari. Anul trecut s-a finalizat grădinița Bărzeni din Dor- Mărunt unde funcționează 3 grupe de copii.

Și Căminul Cultural din localitate a fost modernizat fiind dotat cu mobilier nou, scaune și încălzire centrală. Preocuparea primarului Ion Iacomi este de realizare a unui parc natural în jurul unui lac pe care l-a decolmatat și redat pescuitului, o locație unde a plantat pomi și care este principala atracție a localității. Iacomi nu se oprește aici și este receptiv oricăror propuneri venite de la cetățeni pentru dezvoltarea localității…