Dichiseni: Primarul Radu Iulian ne prezintă asfaltarea a 10 km, grădinița și Căminul Cultural. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

La Primăria com. Dichiseni îl descoperim pe Radu Iulian, un primar preocupat în primul rând de situația tinerilor din localitate. Acordarea de locuri de casă pentru tineri, racordarea la utilități, asfaltarea dar și condiții de educație ale copiilor au fost principalele sale realizări în mandatul 2016-2020. La prima oră a zilei primarul Radu a verificat stadiul lucrărilor la grădinița ce se va finaliza în mai 2020.

Căminul Cultural din satul Dichiseni este un alt obiectiv începute pe 10.12. 2018. Degradat de timp și de un incendiu, căminul este reabilitat și în luna mai va fi finalizat. În prezent se lucrează la interioare, la placarea cu izolație a tavanelor, tencuieli. Căminul realizat prin Compania Națională de Investiții va avea cca 150 locuri și o anexă unde primarul Radu Paul vrea să funcționeze un Club pentru pensionari.

10 km de străzi vor fi asfaltați prin PNDL 2, după ce au fost aplicate 2 rânduri de piatră și macadam. S-a mai încercat o asfaltare printr-un proiect transfrontalier dar proiectele au fost eligibile dar fără finanțare. La BRCT com Dichiseni a fost din păcate pe locul 17. Dacă era printre primele, de mult com Dichiseni era asfaltată…