Deputatul PSD Bîrcă Constantin este mândru că social democrații finalizează în această lună pasajul de la Drajna.

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul PSD Călărași Bârcă Constantin a reconfirmat astăzi prin prezența sa în cadrul vizitei de lucru la pasajul Drajna, seriozitatea echipei Vasile Iliuță de a face lucruri durabile și la timp așa cum au promis social democrații. El a descris utilitatea pasajului construit pentru patru județe.

 VIDEO

Pasajul suprateran de la Drajna a ajuns la 94 % și va fi deschis până la sfârșitul lunii, cu aproape trei luni înainte de termenul din contract. Pasajul de la Drajna peste linia de tren București-Constanța este construit de Arcada o firmă cu portofoliu mai ales în zona lucrărilor de artă la CFR, iar deschiderea pasajului va rezolva problema cozilor uriașe care se formau pe mai mulți kilometri la bariera CFR de pe DN 21 Slobozia- Călărași, rută care intersectează Autostrada Soarelui la Drajna. Lucrările au început în ianuarie 2022, au termen de finalizare iulie 2023, iar valoarea lucărilor este de aprox. 100 de milioane de lei.

Dezvoltarea județului nostru este importantă, la fel ca a județelor limitrofe. Investim în infrastructură, investim în lucrări de calitate. Facem asta responsabil pentru oameni, pentru generațiile ce vor urma – a arătat deputatul Bârcă Constantin, un om care demonstrează prin prezența sa interesul de a face lucruri bune.