Deputatul PSD Bîrcă Constantin este fericit. Capela/ Așezământul social din Dor Mărunt se finalizează! VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul PSD Călărași, Bîrcă Constantin este nu numai un parlamentar ci și un bun creștin. O demonstrează frecventarea activităților bisericii creștin ortodoxe la toate manifesările în care echipa Vasile Iliuță se deplasează. Nu numai prezența deputatului este importantă ci mai ales discuțiile pe care acesta le poartă cu oamenii simpli, săraci care vin la biserică să se roage pentru o viață mai bună, pentru sănătate. L-am găsit în astfel de ipostaze pe Bîrcă Constantin în comuna Dor Mărunt. A aflat de la oameni despre nevoia de a avea o capelă unde să își ducă morții să și-i jelească dar și de spații sociale adecvate înhumării.
Nu a fost ușor pentru ca deputatul să găsească finanțare pentru acest proiect dar s-a descurcat. Cu ajutorul sponsorizărilor dar și al cetățenilor care au contribuit la lucrări, capela s-a terminat. Ne aducem aminte de turnarea pietrei de temelie, sfințirea fundației ce avea să adăpostească clădirea de astăzi.
 VIDEO
Contactat dl. deputat nu a vrut să se bucure de aprecierile cetățenilor. Acestea, lucrurile bune pentru oameni se fac în liniște. Să ne bucurăm că în această primăvară vom da în funcțiune acest așezământ social – a declarat pentru Televiziunea Călărași deputatul PSD Călărași, Bîrcă Constantin.

Deputatul Bîrcă Constantin își desfășoară activitatea în Circ. Electorală 12 Călărași și are audiențe la biroul parlamentar din loc Lehliu Gară conf. program anexat.