Deputatul PNL Emil Dumitru răspunde fostului deputat Sorin Vrăjitoru/ PSD. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Fostul deputat călărășean Sorin Vrăjitoru este unul dintre parlamentarii care a depus amendamente la legea bugetului de stat. Acesta a obținut finanțare pentru construirea portului turistic și a pasajului. A rămas cunoscut ca fiind cel care a obținut acordarea de facilități pentru cultivatorii de plante aromatice și reducerea vîrstei de pensionare a călărășenilor expuși la condiții de poluare. Astăzi Sorin Vrăjitoru a putut afla că Emil Dumitru a depus în acest an 2 amendamente.
Este vorba de alocarea de 500 de mii de lei în localitatea de unde sunt, e vorba de localitatea Chiselet pentru reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă. Dar și în localitatea Spanțov, este vorba de două obiective de investiții, despre o bibliotecă școlară și un club al elevilor. Suma este tot 500 de mii de lei.Încercăm să venim cu soluții și încercăm să fim cât mai onești în relația cu cetățenii, astfel încât să nu promitem ceea ce nu putem face.
Și Ciprian Pandea a depus amendamente. Deputatul liberal nu își amintește ce amendamente ar fi depus colegii săi de coaliție din PSD indicând că acolo este o lipsă de comunicare și de interes.