Deputatul Dumitru Coarnă despre evacuarea românilor pentru neplata facturilor și vânzarea țării. Că așa vrea guvernul… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul Dumitru Coarnă a insistat să arate că își onorează promisiunile și este responsabil față de alegători, asigurând audiențe pentru aceștia nu numai în mun. Oltenița ci și în mun. Călărași, începând cu 1 aprilie. Problematica este diversă. Oamenii vin și îmi reclamă sărăcia la care sunt expuși, pensiile mici, neacordarea de vouchere, nerespectarea unor contracte, unii îmi cer corecția unor legi pe care le consideră nedrepte. Problemele sunt punctuale. Le acord consultanț juridică pentru că am pregătirea necesară. Un sector aparte este nerespectarea dreptului pensiilor militare, deși în NATO interpretarea este corectă. În România vorbim de lipsa actualizării pensiilor militare a arătat Dumitru Coarnă dând exemple comparative.

Dumitru Coarnă a răspuns întrebărilor noastre privind vânzarea țării, a capacităților energetice ori de exploatare a petrolului, gazelor din Marea Neagră. Avem două PLx -uri în dezbatere care au trecut prin prin Senat fără vreun amendament. PLX 144 este o inițiativă a guvernului prin care se vrea ca executorii să poată folosi doar semnătura electronică. Pericolul este extrem de mare și am cerut amendarea pentru ca acestea să nu poată fi folosite și în cazul executărilor silite. Art 15 ne propune numirea executori ai Confederației  elvețiene sau U.E. Are legătură directă cu distribuția de energie. Eu am cerut ca executorii trebuie să fie doar români. Să nu poată ca străinii să ne evacueze sau execute în țara noastră. Factura este titlu executoriu și se vrea ca electronic să putem fi deposedați de proprietăți de la distanță de către austrieci sau străini. 

Mai avem încă resurse – a arătat Coarnă. PLX 143 vrea la art 3 impune restricții privind participația. Se vrea ca să putem face gratuit resursele noastre prin bursa. Nu este posibil încălcarea Constituției a legii 51 privind securitatea națională și vânzarea la bursă a resurselor. Se vrea Romsilva, Hidroelectrica. Nuclearelectrica, RomGAZ să poată fi înstrăinate ușor. Se vrea deposedarea de resurse prin invocarea acelui PNRR. Ungurii au refuzat ca să își poată vinde resursele la prețuri de nimic…a arătat Coarnă.