Deputatul Dumitru Coarnă anunță știri pentru DNA de la Frumușani. Primarul și vicele au demisionat. A.U.R pregătit de alegeri locale…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul Dumitru Coarnă anunță știri pentru DNA și de la Frumușani. Potrivit surselor domniei sale primarul și viceprimarul au refuzat oferta de a semna un contract de 7 milioane euro. Proiectul a fost picat de 4 ori în Consiliul local Frumușani. Primarul a fost forțat să își dea demisia. Primarul a avut presiuni pentru a demisiona întrucât nu ar fi acceptat acel compromis. Proiectul este în fazaa de documentare la fața locului dar și în Consiliul local Frumușani – unde Coarnă va merge. 

Coarnă a descris că viitorul primar care ar înlocui pe cel care a demisionat ar avea doar 7 clase. După ce Bălan și-a depus demisia proiectul a trecut la a 5-a ședință prin Consiliul local. Cel care a realizat studiul de fezabilitate pentru un proiect verde al unei școli s-a pronunțat înainte de licitație că el va câștiga procedura…a arătat Dumitru Coarnă. El a descris finalul facturii de 7 milioane euro ca fiind folosiți în campania electorală. Canibalizarea între PSD și PNL există și în jud. Călărași. Ea are abordare penală prin decizii politice ce ascund infracțiuni – a încheiat deputatul. 

El a indicat fricțiuni și la Tămădău – locație dragă acestuia unde abia așteaptă să ajungă…