De sărbătorile Pascale deputatul PSD Bîrcă Constantin a terminat construirea unui Așezământ Social la Dor Mărunt. Urmează alte proiecte. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

După construcția capelei, deputatul Bîrcă Constantin a sponsorizat repararea turlei bisericii și reparației tencuielilor exterioare

Lucrurile bune se fac din suflet, pentru oameni, ele se fac în liniște pantru ca oamenii să se bucure de ele. Unul dintre lucrurile bune făcute de către deputatul socal democrat Bîrcă Constantin este și realizarea unui Așezământ Social/ a unei capele pe lângă parohia din Dor Mărunt cu hramul Sf. Gheorghe. Lucrările au început în plină pandemie prin participarea unui sobor de preoți care au sfințit fundația lucrării. Au participat atunci deputatul Bârcă Constantin, senatorul Nicușor Cionoiu, secretarul PSD Călărași Samoilă Ion, consilieri județeni PSD.

Deputatul PSD Călărași, Bîrcă Constantin este nu numai un parlamentar ci și un bun creștin. O demonstrează frecventarea activităților bisericii creștin ortodoxe la toate manifesările în care echipa Vasile Iliuță se deplasează. Nu numai prezența deputatului este importantă ci mai ales discuțiile pe care acesta le poartă cu oamenii simpli, săraci care vin la biserică să se roage pentru o viață mai bună, pentru sănătate. L-am găsit în astfel de ipostaze pe Bîrcă Constantin în comuna Dor Mărunt. A aflat de la oameni despre nevoia de a avea o capelă unde să își ducă morții să și-i jelească dar și de spații sociale adecvate înhumării și în loc. Lupșanu unde împreună cu primarul Câmpulungeanu și reprezentanții bisericii caută aprobare și un amplasament adecvat pentru a construi o altă capelă/ așezământ social. 

Învierea Domnului este sărbătoarea spiritului!
Să împărțim în aceste zile luminate toată frumusețea din sufletele noastre, să mergem mai departe cu speranța că vom depăși aceste vremuri de încercări pentru toată omenirea, să ștergem orice urmă de tristețe și să fim, fiecare dintre noi, responsabili! Paște fericit!” – transmite deputatul Bîrcă Constantin pentru toți românii, cu dorința ca aceștia să se bucure de o viață și un trai normal, în respect și cu demnitate.