Danubius MotorFest – un eveniment de peste 5000 persoane / seară îi așteaptă pe călărășeni. 30 iunie – 01 iulie, Stadionul Ion Comșa, terenul 2

You must need to login..!

Embed Code

După Festivalul Flori de Mai, Centrul Cultural de Creație și Cultură Călărași a mai pregătit cîteva evenimente unice pentru Călărași. Unul dintre acestea este și Festivalul Danubiud MotorFest. Doar câteva zile ne mai despart de cel mai incendiar festival al acestei veri. 30 iunie – 01 iulie, Stadionul Ion Comșa, terenul 2. Accesul se face doar pietonal pe strada Tudor Vladimirescu.
Foarte buna desfășurare a evenimentului a fost descrisă de managerul CJCC Călărași, Georgiana Teodorescu prin colaborarea cu toate Instituțiile responsabile în organizarea aastfel de evenimente. Jandarmeria, IPJ, Poliția locală, Crucea Roșie, Ambulanța dar și Asociația Legio Moto – partener al evenimentului s-au implicat cu personal și resurse logistice, precum și o firmă de pază. Se vor organiza corturi, motocicletele vor fi parcate. Va fi o desfășurare de forțe pentru cei peste 5000 cetățeni invitați / seară dar și pubșicul călărășean. Se va bloca tronsonul de strada Tudor Vladimirescu din dreptul Stadionului. 400 000 lei sunt asigurați de Consiliul Județean. Asociația Legio Moto suportă și ea o parte din sumele datorate organizării ( firmă de pază, cheltuieli de protocol)
Strada Tudor Vladimirescu 73, 910014 Călărași, România