D.I.I.C.O.T. a săltat pe un traficant internațional de droguri de mare risc. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

 La data data de 25.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.
În cauză s-a reținut faptul că, în luna decembrie 2022, inculpatul s-a deplasat în Belgia, de unde a achiziționat cantitatea de aproximativ 1000 grame de cocaină, pe care a expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România. În dimineața zilei 25.12.2022, inculpatul a ridicat din municipiul Suceava, județul Suceava, coletul în care erau disimulate drogurile de mare risc, fiind prins în flagrant de către organele de urmărire penală.
În cursul zilei de 26.12.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.