Cuza-Vodă. Primarul Monica Ceaușescu finalizează Căminul Cultural Cuza-Vodă. VIDEO.

You must need to login..!

Embed Code

Greu de crezut că primarul Monica Ceaușescu a putut finaliza atâtea proiecte începute de alți primari…Comuna Cuza Vodă s-a bucurat de finalizarea anul trecut a unui Cămin pentru copii la Călărașii Vechi și începerea lucrărilor la Căminul Cultural Cuza Vodă. Între timp s-a finalizat reabilitarea Noului dspensar uman și a noii farmacii dar și Căminul Cultural din Călărașii Vechi – unde Monica Ceaușescu a prezentat un eveniment de succes: Nunta de aur pentru 35 de familii. Lucrarea Căminului Cultural din Cuza Vodă a fost o ambiție personală a doamnei primar. Nu a putut să asiste la abandonarea lucrărilor de către o firmă ce a falimentat și a continuat cu altă firmă. 
Noul Cămin Cultural din Cuza Vodă mai are nevoie doar de a fi placat cu gresie și dotarea cu mobilier. Se vor realiza curând – spune doamna primar. Le mulțumesc executanților și cetățenilor din comună, colegilor mei care au susținut acest proiect. S-a muncit mult acolo…Am început cu  realizarea unui alt acoperiș, a unor fundații, consolidări ale zidurilor, aplicarea de armături, pardoseli, compartimentări, instalații electrice și sanitare, realizarea unei noi tâmplării, a aleilor și unui nou gard. Mai avem de terminat placarea cu gresie și montarea mobilierului precum și realizarea unor  locuri de parcare –  arată primarul Monica Ceaușescu. 
Avem multe proiecte pentru oameni. Continuăm cu lucrările de reparații stradale, acolo unde se impune. Ni s-a aprobat proiectul pentru realizarea unei școli After School pe locația școlii generale degradate din Călărașii Vechi – pe care o vom reabilita. Ni s-a aprobat transportul școlar prin parteneriatul la un proiect comun cu Primăria Călărași. Continuăm anul următor cu asfaltarea, realizarea de trotuare dar și cu investițiile în calitatea vieții cetățenilor, respectiv în rețeaua de apă și canalizare… a arătat pentru Televiziunea Călărași primarul com. Cuza- Vodă, Monica Ceaușescu.