Curcani: proiectele primarului Aurică Gazu continuă. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Suntem chiar la un stadiu foarte avansat la proiectele aflate în derulare pe raza localității – ne explică viceprimarul com. Curcani Chirică Gheorghe. Canalizarea și stația de epurare sunt proiecte prioritare înainte de asfaltare. Modernizarea aleilor din parc este către finalizare. Asfaltarea străzilor s-a derulat bine. Din 18 km aflați în proiect s-au realizat 13, urmând a se desfășura lucrări la al doilea strat. Școala nr 1 este finalizată, cu recepția făcută. Școala nr 2 se va finaliza în acest an. Dispensarul comunal este în faza de licitați. Alimentarea cu apă a localității de peste 90%. Mai avem câteva străduțe…Muncim. La Curcani avem proiecte, se muncește eficient, pentru oameni. 

Canalizarea s-a rezolvat pentru 84 gospodării. Am realizat și rețeaua de apă pentru acestea. O firmă serioasă efectuează lucrările de calitate. Așteptăm noi finanțări pentru terminarea lucrărilor propuse. Totul presupune muncă. Dacă există voință, totul se poate rezolva. Veți vedea lucruri frumoase făcute în centrul localității, un parc modern cu alei iluminate, spații largi cu mobilier stradal urmând a fi realizate. Totul facem pentru oameni. Am realizat dotări europene pentru școala nr 1. Vom putea relua activitățile școlare normal.

Drumul județean ce străbate localitatea, s-a turnat primul strat și urmează în câteva săptămâni si turnarea celui de al doilea. Este o lucrare a Consiliului Județean. Introducerea de gaze este în stadiul de proiectare. Va dura 2 ani până la finalizare. Vom avea toate utilitățile. Avem sprijinul consilierilor locali. Rezolvăm problemele solicitate de cetățeni. Aceștia ne apreciază munca...a spus viceprimarul localității Chirică Gheorghe.