Cunești: Părinții, copiii și cadrele didactice au făcut recepția grădiniței reabilitate. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 23 iulie 2020 grădinița din Cunești a fost gazda copiilor și cadrelor didactice. Aceștia au venit pentru a descoperi condițiile moderne ce li se pot oferi de către primărie pentru desfășurarea procesului de învățământ. Grădinița are săli de clasă pentru 2 grupe, și o sală de mese. Spații destinate vestiarului și grupuri sociale moderne au fost realizate pentru copiii din localitate și nu numai. Instituția de învățământ preșcolar a fost dotată de către Primăria Grădiștea cu o centrală termică pe lemne care asigură încălzirea pe timp de iarnă și apa caldă permanent. Modernizarea nu se va opri aici. Până la începerea anului școlar se va realiza și un loc de joacă în aer liber în curtea grădiniței, prevăzut cu jocuri pentru copii. 

Pentru a să fie reabilitată și modernizată această clădire a fost nevoie ca și pentru școala din Rasa, recepționată ieri de multă muncă. Pe lângă zecile de avize, autorizații, inclusiv de la CNADR, Mediu, DSP, etc a fost nevoie de multă muncă, coordonare din partea primăriei. Școala se prezintă cadrelor didactice ca un vis, ceva la care nu puteau spera în urmă cu ani, motiv pentru care o doamnă educatoare nu mai vrea să se pensioneze.

Pentru părinți, mai ales pentru cei cu servicii grădinița este locul unde își pot lăsa pe mâini bune copiii, aceștia putând să beneficieze de o masă caldă dar mai ales de o educație deosebită. Prilej și pentru primar, cadrele didactice dar și preot să mulțumească tuturor celor implicați în modernizarea Instituției.