Cristian Sefer/ PSD Călărași: De când e PNL-ul la putere, România a fost ruptă în două. Iată cum…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Deputatul PSD Călărași, Cristian Sefer a criticat dur folosirea după bunul plac și nu după interesul comunităților localităților din județ alocarea bugetelor la actuala rectificare bugetară, care s-a realizat doar după criterii politice favorabil numai pentru primăriile conduse de administrații PNL.

Cristian Sefer: Eu aș vrea să mă refer puțin la alocarea acestor fonduri. Este josnic, nu vreau să folosesc cuvinte mai dure, este josnic să dai acești bani pe criterii politice, mai ales pe această pandemie nenorocită. E clar că de când e PNL-ul la putere, România a fost ruptă în două. Văd că și aici vedem cu toții că în continuare, referindu-mă strict la Călărași…acesta este rupt în două. Nu poți să aloci bani la un primar PNL și altuia să nu îi dai. PSD-ul nu a făcut niciodată treburile astea, peste tot s-au alocat banii în mod corect și echilibrat. Vreau să vă spun ca intrigă foarte mult și foarte tare, mai ales că noi suntem implicați în fenomenul ăsta cu politica asta, dar credeți-mă că s-a ajuns la o situație, probabil pe 27 nu vom mai auzi de acești oameni, pentru ca numai din rău în mai rău se merge. Au început școlile. Alocă banii și fă ceva cu școlile, dar ei au aruncat banii strict pe criterii politice, să le fie mare rușine. Sperăm că pe 27 lumea va vota ce trebuie, să scăpăm de oamenii ăștia și aici nu mă refer strict la călărași, ci la nivel național, pentru că ce s-a întâmplat la Călărași s-a întâmplat în toată țara.

Oricum mai am o promisiune de făcut către acești „Capi Galbeni” de la Călărași. Eu le promit că toată indignarea asta, noi vom fi de dimineața până seara în județ și o vom duce la fiecare cetățean în parte toată indignarea asta ca pe 27 să nu mai auzim de oamenii ăștia…a încheiat deputatul PSD Călărași Cristian Sefer, la conferința de presă din 16.09. 2020