Cristian Pustai și Eugen Pîrvulescu înaintea meciului AFC Dunărea Călărași cu Petrolul Ploiești. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Partida Dunărea Călăraşi – Petrolul Ploieşti se va desfăşura duminică, 18 august, de la ora 15.30 pe arena Ion Comşa.

 

Duminică 18 august, Dunărea va juca la Călăraşi cu Petrolul Ploieşti, o formaţie cu intenții serioase  de promovare în liga 1. Antrenorul Cristian Pustai a marcat acest lucru vineri în conferinţa de presă de dinantea partidei cum că jocul se anunţă dificil, Petrolul avînd mulţi jucători cu experienţă ce au evoluat în liga 1. Cristian Pustai: „Ne aşteaptă, într-adevăr, un meci greu. De altfel, toate partidele sunt dificile. Întâlnim o echipă cu pretenţii la promovare, o echipă care are în componenţa sa mulţi jucători de liga 1.” a spus Pustai care a continuat „E primul joc pe teren propriu. Venim după două rezultate slabe. Ştiţi că la fotbal se vorbeşte 2-3 zile despre cum a fost jocul, însă rezultatul contează! La momentul ăsta avem 0 puncte deci suntem într-un moment dificil. Pe undeva anticipat, cu toate că noi, conducere executivă, staff tehnic, jucători, ne-am fi dorit să fie mai bine. Depinde de noi să ne facem un meci mai uşor şi să începem să strângem puncte pentru că ne propunem obiective îndrăzneţe, ne dorim foarte mult să creştem şi calitatea jocului dar cel mai important e să avem şi rezultate. Pentru că rezultatele şi locul în clasament sunt oglinda muncii noastre”.

Eugen Pîrvulescu a arătat că echipa pe care o conduce se află într-un proces de reconstrucţie,motivînd astfel cele două rezultate negative obţinute în startul acestui sezon din deplasare, până la încheierea perioadei de transferuri urmînd a se se mai contracta perfecta cel puţin două achiziţii pentru întărirea centrului atacant. Eugen Pîrvulescu: “Duminică, începând cu ora 15.30, echipa noastră dispută primul joc pe teren propriu pentru că din păcate ţintarul zic că nu a fost de partea noastră. Primele două etape le-am disputat în deplasare şi din nefericire ne-am întors acasă cu tolba goală, adică fără niciun punct. Prima partidă, de la Arad a fost una în care echipa noastră, cu puţină şansă, zic, putea să deschidă scorul în finalul primei reprize la ocazia imensă a lui Taher Bawab. Probabil alta ar fi fost evoluţia jucătorilor în repriza a doua şi probabil şi scorul ar fi fost altul. La Constanţa, eu zic că a fost un joc mai bun, s-a văzut o creştere în evoluţia echipei noastre. O creştere care ne dă speranţe pentru viitor. E clar, suntem o echipă, trebuie să recunoaştem cu toţii, în reconstrucţie.” a spus Pîrvulescu care a mai adăugat “Au mai rămas 3 jucători din vechea gardă, am transferat 19 jucători până la momentul actual şi probabil în cursul săptămânii viitoare vor mai apărea doi. E posibil trei, dar doi jucători cu siguranţă. Nu mă ascund de dumneavoastră, vor fi aduşi jucători pentru zona fundaşilor centrali întrucât acolo considerăm că suntem deficitari. Cu lotul acesta vom merge până la finalul acestui tur de campionat.”

S-a apreciat că partida cu Petrolul ca fiind dificilă  totuşi fotbaliștii antrenați de Cristian Pustai avînd capacitatea de a obţine un rezultat favorabil. Eugen Pîrvulescu: “Duminică ne aşteaptă o partidă dificilă, suntem conştienţi cu toţii dar în acelaşi timp eu zic că printr-o atitudine  bună a echipei noastre, printr-o disciplină tactică bună, printr-o concentrare a jucătorilor echipei noastre putem obţine, şi ne dorim foarte mult să obţinem un rezultat favorabil, adică victoria.”