Coslogeni. Infractorii au tăiat cu drujba 180 cireși din plantația primarului liberal Radu Iulian. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În 2020, acum 4 ani, soția primarului Radu Iulian a aplicat la un program național de dezvoltare rurală cu finanțare prin Fondul European agricol. A înființat o livadă mixtă de arbuști și cireși prin PFA Radu Ermina, în sistem superintensiv ecologic. Un proiect de 831 000 euro din care firma a suportat 10%. Muncă multă, lucrări de irigații și specifice plantațiilor de arbuști au implicat și pe soțul doamnei Ermina, primarul Radu Iulian.

A găsit un refugiu în muncă, așa cum a fost educat de părinții săi, iar afacerea a prosperat. Cele câteva mii de arbuști sunt pe rod de anul următor, dar între timp au apărut infractorii. Gura lumii spune că a fost o dorință electorală de a-l hărțui pe primar așa cum este urmărit și filmat la biserică sau alte spații private.Dorința de a i se tăia arbuștii s-a înfăptuit de către infractori, în urmă cu 2 nopți. Au pătruns pe latura opusă drumului național în curtea primarului și au folosit o foarfecă electrică care nu produce zgomot. Paguba a fost de 180 arbuști. S-a depus un denunț și realizat un cerc de suspecți. Infractorii sunt cunoscuți de către anturajul primarului dar și primarii din localitățile învecinate. 

 VIDEO

În final nimeni nu înțelege ce poți avea cu arbuștii omului, cu afacerea lui, cu casa sau firma familiei atunci când ai un scop, fie și electoral. Pentru că primarul a declarat că el crede în Dumnezeu. Nu se va opri din campania electorală și va continua. Știe că se bazează pe oameni, crede în ei….