Consilierul personal al lui Daniel Drăgulin îl părăsește și îl urmează pe Dulce și Iliuță. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Ion Ene: Am fost aproape 1 an consilierul personal al primarului Drăgulin. Am constatat că proiectele pe care le dezvoltă dânsul nu sunt în favoarea cetățenilor. Bugetul pe care l-a avut la dispoziție l-a terminat într-un timp foarte scurt. O parte din lucrări au fost începute, sunt neterminate dar achitate. Acestea m-au determinat să mă retrag din echipa PNL Călărași. Am avut discuții cu primarul Drăgulin întrebându-l de ce investește atâția bani, de ce investește capitalul bugetar, de ce nu ți-a făcut anumite proiecte etapizat cu anumite puncte în care să se facă analize și indicați termeni și responsabilități Dânsul nu m-a luat în considerare și m-a determinat să mă retrag din această echipă. Sunt om de echipă. Nu apreciez culorile. Pot să fac parte din orice echipă prin competența și valoarea mea sunt în stare să contribui la realizarea de lucruri bune pentru dezvoltarea municipiului nostru – locul unde m-am născut.

Proiectele importante există pentru municipiu. Ele sunt achitate financiar dar nu sunt terminate. Banii au fost băgați din bugetul Primăriei dar lucrările nu s-au realizat. Ne se realizează așa normal și corect…Șoseaua de la Piscicola, Faleza/ promenada și Portul turistic sunt coordonate de CJ dar dl Drăgulin nu vrea să dea aprobările necesare/ autorizația pentru ca Iliuță să nu îl depășească…Vrea să îl țină pe Iliuță mai jos…ca să se evidențieze dânsul…Aici nu e problema de evidențiere. Este vorba de ce trebuie să facem pentru comunitate. Șoseaua trebuie făcută, varianta trebuia terminată, Grivița și celelalte bulevarde trebuiau asfaltate. Cartierul Mircea Vodă trebuia terminată asfaltarea și canalizarea pluvială. La fel și în Măgureni. Nu s-a început nimic. Am aprobat proiecte pentru Măgureni de canalizare. Apa intră în curți. Primarul a avut bani. I-a băgat în tot felul de prostii…a spus Ion Ene.

Susțin pe Vasile Iliuță și Marius Dulce, oameni competenți și de valoare care pot să se achite de toate sarcinile pe care și le angajează. Știu ce vorbesc/ vă dau cuvântul meu. Toată viața am făcut de toate…și privat, peste tot. Oamenii ăștia au o adevărată valoare, ambiție, voință și devotament. Sunt călărășeni, oameni care pot realiza lucruri bune pentru Călărași de care să ne bucurăm cu toții. Cu echipa Marius Dulce și Vasile Iliuță se pot realiza multe alte lucruri. Oamenii din jurul lor sunt de valoare. Iulian Iacomi, Roxana Pațurcă Vrăjitoru Sorin au dus la bun sfârșit proiectl pasajului de la Drajna. Vor începe în 1-2 luni lucrările…Domnul primar nu a vrut să ne dea aprobările pentru celelalte proiecte, este în dezacord cu noi…O să plece…O să plece…La revedere domnule primar…a spus Ion Ene, fost consilier personal al primarului Daniel Drăgulin.