Conducerea A.U.R. prezintă un posibil viitor primar pentru mun. Călărași. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

 Lupta electorală cere oameni pregătiți pentru problemele specifice adoptării unei legislatii sănătoase și primari eficienți în administrația locală și județeană. Un posibil viitor primar câștigător al alegerilor locale din mun. Călărași poate fi dintre cei mulți aflați pe lista noastră și dl. Romeo  Botoșineanu – arată Dumitru Coarnă. 
Acesta s-a prezentat modest dar ambițios. Este economist licențiat în contabilitate și informatică de gestiune, master în management și marketing sportiv  și are 50 ani. A practicat meseria de profesor la Inspectoratul Școlar jud. Călărași în 1992 iar apoi a plecat la București unde a lucrat în câteva ministere. A lucrat în mai ulte societăți comerciale și apoi la Clubul Sportiv Steaua. Este antreprenor și are o societate comercială din Călărași din anii 90.
Coarnă a reconfirmat că din discuțiile cu Romeo  Botoșineanu a constatat că respectă principiile în care A.U.R. crede: Credința în Dumnezeu și oameni, în națiune, și credința în dreptate. El a raportat alegerile făcute și înscrierile în partid a unor oameni de valoare  la situația economică grea prin care trec românii, starea dezastruoasă în care administrațiile locale au adus multe localități.