Comuna Unirea. Primarul Ciprian Olteanu va da în folosință o sală modernă de sport în curtea școlii. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Cetățenii din Unirea s-au convins că promisiunile primarului Ciprian Andrei Olteanu au devenit fapte. Un teren de sport cu gazon artificial  este acum locul unde elevii pot beneficia de  condiții normale de educație. Sala de sport este singurul proiect pe care îl am găsit în primărie atunci când am intrat  în biroul primarului comunei Unirea.
Era un proiect pe hârtie, aprobat ce este drept… dar în schimb lucrurile o mers foarte greu pentru că nu am putut începe construcția în anul 2020 sau în 2021 chiar atunci când am preluat mandatul de primar ci acestea au început abia în anul 2022 cu mari eforturi și cu presiuni din partea noastră. Acum suntem aproape să finalizăm până la sfârșitul anului acesta  sala de sport multifuncțională. La partea de utilități avem realizată rețeaua de apă, am cerut racordarea la ENEL și suntem conectați și la rețeaua de canalizare a comunei Unirea. Sala de sport are vestiare separate pentru fete pentru băieți,are dușuri are inclusiv un birou pentru antrenor sau profesorul de sport / este o construcție foarte bine gândită...arată primarul Ciprian Olteanu
Când am început lucrările am găsit aici un teren de bălării denivelat degradat.  Acum sala de sport va avea și o curte interioară pentru folosința elevilor.. Mesajul meu  pentru copii la sfârșit este acela de a înțelege că toate lucrurile pe care le-au văzut în școală, în parc, la noul teren de sport sau noua bază sportivă sunt pentru ei pentru tineri, viitorul comunei. Sperăm ca voi să apreciați acestea și veți răspunde prin rezultatele la învățătură la investițiile noastre…a încheiat primarul com. Unirea, ing. Ciprian Olteanu.