Complexul de agrement Zoo și Ziua Copilului. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Porțile Complexului de Agrement Zoo din Călărași deschise pentru peste 10 000 copii și familiile lor – accesul gratuit. Zeci de surprize pentru copii, de Ziua Copilului
Ziua Copilului, o altă manifestare reușită a Complexului de Agrement Zoo din Călărași – care în parteneriat cu Primăria, Adăpostul de câini a organizat activități de neuitat pentru cei mici și familiile lor.
Concursuri interactive, jocuri, serbarea a 41 ani de către hipopotamul Cooper, prezentarea animalelor și păsărilor / unele unicat, servirea vizitatorilor cu înghețată și răcoritoare – iată doar câteva dintre activități pe care directorul dr. Blebea Valentina le-a organizat.

Atracția Zilei Copilului a fost și amenajarea unui țarc respectiv a unui punct de informare pentru adopțiile câinilor fără stăpân. Mulți dintre aceștia au fost adoptați de familii călărășene dar și din alte orașe. veniți la Călărași pentru a se distra de Ziua Copilului. Siguranța cetățeanului și protecția animalelor este una dintre preocupările Primăriei Călărași. Iar modul în care evenimentele publice sunt organizate denotă încă o dată implicare pentru a face lucruri bune a salariaților care lucrează în Instituții subordonate Primăriei Călărași. Un exemplu este Complexul de Agrement Zoo dar și Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân.

 VIDEO