Com.Vîlcelele / satul Floroaica va da călărășenilor alt parlamentar. Va fi de la A.U.R. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Dumitru Coarnă vrea altă abordare în politică. Între vorbă și faptă nu trebuie să fie diferențe. Vîlcelele va da pe viitorul parlamentar A.U.R. călărășean – spune Coarnă… 
Comuna Vîlcelele / satul Floroaica va da pe alt parlamentar câștigător la alegerile ce vor urma.  Dumitru Marian este pe lista de candidați ai A.U.R. Călărași, mai precis primul pe listă pe un loc eligibil. Dumitru Coarnă nu ne-a comunicat dacă va fi propus senator sau deputat dar ne-a asigurat că A.U.R. va câștiga trei locuri de parlamentari, respectiv un senator și doi deputați. A motivat simplu de ce se va produce aceasta: românii sunt nemulțumiți de ceea ce li s-a promis și ce li s-a oferit. S-au săturat de clasa politică actuală.
Privind pe Dumitru Marian, acesta are 60 ani, este tatăl a doi copii și are un nepot. Este din com. Vîlcelele / satul Floroaica care au dat pentru politica călărășeană un parlamentar și un primar, ambii redutabili. Acum va fi și rândul lui Dumitru Marian care s-a născut și a copilărit în Floroaica. El este nepotul lui Dumitru Mihai zis Mihai Prunaru iar chiar dacă are vârsta de 60 ani în sat  candidatul A.U.R este cunoscut. El a povestit în cadru unei conferințe de presă amintiri din timpul școlii și munca câmpului, ocazie cu care strângea bani pentru a merge la Călărași la Bâlci. El a promis întâlniri cu locuitorii din Floroaica pentru a depăna niște amintiri.