Com. Roseți: De Sf. Nicolae, primarul Nicolae Rîjnoveanu și Consiliul local au acordat daruri la copiii din localitate. VIDEO.

You must need to login..!

Embed Code

Ziua de Sf. Nicolae a constituit și în acest an un prilej prin care primarul Nicolae Rîjnoveanu, și Consiliul local al com. Roseți și-au demonstrat dragostea față de semeni, respectul față de tradițiile locale. 650 pachete cu dulciuri au fost cumpărate de Consiliul local și acordate elevilor preșcolari și de la clasele I – IV din localitate. Copiii au întâmpinat cu multă căldură pe primar, efectiv l-au înconjurat, și au sărit în brațele acestuia, au intonat cântece și colinde specifice. A fost încă un prilej pentru cadrele didactice de a mulțumi primarului pentru grija demonstrată condițiilor de învățământ modern asigurate.

 

Nicolae Rîjnoveanu nu se oprește din muncă. O face cu dăruire și profesionalism ca și acum 20 de ani…Nimeni nu știe de unde are atâta energie, ambiție… Va continua reparațiile unui corp de clădire și realizarea unui hol de legătură pentru a realiza spații suplimentare de învățământ în localitate. Descoperim condiții europene de învățământ, săli dotate cu tehnică de calcul, retroproiectoare, cu încălzire centrală, grupuri sanitare moderne cu gresie și faianță, cu apă caldă. Peste tot curățenia și ordinea te impresionează. Descoperi pe lângă toate acestea cadre didactice profund atașate de copii, descoperi vitrine pline de diplome școlare, concursuri județene sau naționale. La Roseți copiii și cadrele didactice au răsplătit cu medalii și diplome munca primarului și echipei sale pentru condiții mai bune de învățământ. 120 copii din Ansamblul folcloric de dansuri populare au reprezentat cu cinste localitatea, județul și România la competiții de unde s-au întors fruntași, așa cum și primarul Rîjnoveanu a demonstrat-o fiind primul printre primarii merituoși, cei mai buni gospodari din județ. Comuna Roseți se mândrește nu numai cu Ansamblul de dansuri populare ci și cu o echipă de fotbal, în care primarul și consilierii investesc. Viitorul comunei Roseți este pe mâini bune, iar tinerii au ce continua din lucrurile bune lăsate de echipa primarului. 

Aproape de oameni înseamnă pentru primar condiții mai bune pentru locuitori. Înseamnă o comună 100 % asfaltată, cu canalizare, cu stație de tratare și epurare a apei modernă, cu iluminat modern. Înseamnă gaze naturale în localitate și cca. 200 locuri de casă pentru tineri. Înseamnă proiecte pentru modernizarea școlilor din localitate, un teren modern de fotbal. Totul concură aici, la Roseți pentru bunăstare iar aceasta se vede cu ochiul liber peste tot. Sunt lucruri care nu înseamnă promisiuni ci fapte practice, care au adus comuna Roseți printre cele fruntașe din județul Călărași.