Com. Nicolae Bălcescu: Viitorul sună bine. Sergiu Teodorescu/ PSD & echipa Vasile Iliuță își prezintă proiectele…

You must need to login..!

Embed Code

Ambiția lui Sergiu Teodorescu de a fi primar al com. Nicolae Bălcescu și prezența sa alături de Vasile Iliuță și PSD nu este întâmplătoare. Descoperim un tânăr preocupat de problemele comunității, aflat mereu în consultări cu cetățenii. Toate satele sunt prioritare pentru el și are proiecte destinate acestora. 10 km de drumuri asfaltate sunt prima prioritate. Documentația este depusă, sunt realizate cărțile funciare pentru toate suprafețele de teren. Finanțarea se va asigura prin PNDL III.

Prima etapă va cuprinde 5 km de străzi, urmând cu alți 5. Urmează reabilitarea rețelei de apă din localitate. Sunt 2 soluții spune Teodorescu. Branșarea localităților la ECOAQUA sau realizarea unor noi puțuri la medie adâncime, conectate la stații de pompare și tratare a apei. Fiecare gospodărie trebuie conectată la această rețea, iar prețul apei trebuie să fie corect, nu jecmănitor pentru populație. Reabilitarea școlilor a clădirilor părăsite și găsirea unor destinații ca dispensar sau farmacie, realizarea unei săli de sport, a unui cămin cultural prin proiecte CNI, realizarea unui stadion sunt alte preocupări pentru Sergiu Teodorescu.

Dezvoltarea celor 2 cartiere cu locuințe pentru tineri, realizarea utilităților peste tot în localități nu sunt vorbe ci vor fi fapte ale unui tânăr, în spatele căruia echipa Vasile Iliuță va fi mereu așa cum a dovedit pentru dezvoltarea multor localități din județ.