Com. Modelu: Primarul Dobre Gheorghe excavează canalizarea făcută de mântuială de o firmă pe banii acesteia. Iată cum… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În com. Modelu, cu primarul Dobre Gheorghe, prim-vicepreședinte PNL/ jud. Călărași nu este de glumit când este vorba de recepția lucrărilor de orice fel. Recepția unei canalizări finalizate recent a arătat că apa nu curge, respectiv executantul nu a dat pantă de scurgere a apei/ canalizării pe cca 600 metri / apa băltind în canalizare. Primarul Dobre a excavat țeava și execută în prezent lucrările de reparații pe banii firmei ce a lucrat de mântuială, reținând fondul de garanție al lucrării. Mai mult el va da informații corecte privind lucrările efectuate de firmă și altor primari interesați. De vină este și legislația arată primarul liberal, indicând cum că nu se pot face lucrări de calitate la prețuri mici, și ar trebui stabilite prețuri standard pentru diferite categorii de lucrări. Primarul Dobre a discutat și despre o listă neagră cu astfel de firme dar mai ales despre expertiza necesară primarilor care efectuează lucrări.

Dobre a arătat cum și-a început cariera de primar, arătând că avea experiența necesară dar cum că este mare diferență dintre contabilitatea unei firme și a unei primării care are responsabilități foarte mari privind proiectarea și execuția unor lucrări dar și a unor probleme sociale, privind persoane cu handicap, etc. Dobre a arătat ce lucrări execută în prezent în Modelu, respectiv asfaltarea a alți 13 km. ce-i va finaliza în acest an. Es vorba de străzi din Tonea dar și 3 străzi din Modelu. Dobre a descris preocupările sale de primar, ce înseamnă a fi aproape de oameni și a munci cu dăruință pentru aceștia.