Com. Mânăstirea: liderul PSD Călărași câștigă simpatia celor cu care se întâlnește. Cetățenii reconfirmă încrederea în PSD. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 5 mai, echipa condusă de președintele PSD Călărași Iulian Iacomi a vizitat printre altele loc. Mănăstirea și Oborul de animale din localitate. În urma discuțiilor cu cetățenii, social democrații au constatat că aceștia au încredere în ei. Mulți au arătat cu exemple că guvernarea PSD este cea mai bună, că actualul guvern prin politica PSD a crescut pensia minimă și punctul de pensie. Doar PSD este responsabil de creșterea venitului minim brut la 2080 lei, dar și de dublarea alocațiilor pentru copii. Fermierii erau corect informați despre dublarea suprafețelor pentru irigat, în toată țara ca urmare a vizitei de lucru a președintelui Dragnea  la Stația de repompare a apei din apropiere, de la km 388 de pe Dunăre. Mulți dintre aceștia se bucură acum de apa oferită gratis de guvern pentru a-și iriga culturile, iar alții sunt mulțumiți de subvențiile pentru agricultură oferite, unii vrând să aplice pentru realizarea unui sistem propriu de irigații.

Cetățenii au profitat de întâlnirea cu social democrații ca să descrie că aceștia sunt singurii care merită încrederea lor. Unii și-au adus aminte cum liberalii au închis spitalul din Budești în 2010, punând pe drumuri zeci de familii de salariați, personalul medical ce lucra acolo dar mai ales pe cetățeni către alte spitale, pentru a-și trata sănătatea. Oamenii au aflat că pentru personalul medical a crescut salariile, a avut loc dublarea salariilor medicilor și majorarea cu 30% a indemnizației pentru persoanele cu dizabilități. PSD nu este un partid care nu promite ci un partid preocupat de ae face lucruri bune, așa cum cer oamenii. Social democrații au dat exemplul cu încadrarea imediată temporară în sistemul public a 10 000 tineri dezavantajați, îmbunătățirea accesului fermierilor la credite, acordarea voucherelor de vacanță salariaților din sistemul public, creșterea indemnizației pentru concediul de creștere al copilului și reînființarea școlilor profesionale.

Cel mai important lucru apreciat de cetățeni la întâlnirea de astăzi cu social democrații conduși de Iulian Iacomi a fost scutirea pensionarilor de plata CASS, și multe alte lucruri bune făcute de PSD pentru români nu sunt doar simple vorbe ci fapte. PSD a cerut responsabilitate celor cu care s-au întâlnit și astăzi, să voteze pentru ca la Bruexelles, țara să fie reprezentată de români, de patrioți adevărați care să voteze pentru prosperitatea României și nu a străinilor care au interese în România. Țăranii au arătat că roșiile lor, ardeii, legumele, fructele și zarzavaturile nu li se vând de către supermarketurile care au invadat țara. PSD a arătat despre proiectul de lege al președintelui Dragnea de interzicere a importurilor străine care pun în pericol sănătatea românilor, dar mai ales despre realizarea imediat a unei rețele de magazine tip GOSTAT în fiecare localitate, pentru a prelua la prețul corect producția autohtonă de legume, fructe și zarzavaturi și desfacerea lor către cetățeni. 

Iulian Iacomi a fost informat că cei de la hipermarketuri vin şi controlează tot lanţul de producţie, de la solar, până când ajunge roşia pe raft. Producătorii, oameni simpli au aflat că aceasta se vor termina, Liviu Dragnea  urmărind acum să impună controlul TIR-urile care vin de afară, care nu sunt controlate privind calitatea mărfii de la origine până ajung pe raft, pe masa românilor. Pentru a preveni și combate frauda fiscală, inspectorii ANAF vor verifica în detaliu toate etapele procesului de comericalizare a legulemor și fructelor aduse în țară de străini: cum ajung aceastea în țară, cum sunt puse în vânzare, cum ajung la consumatori. De asemenea, inspectorii ANAF se vor concentra pe aspect legate de legalitatea achizițiilor intracomunitare și importurilor, corectitudinea actelor de proveniență și de însoțire a produselor, corespondența cu realitatea a facturilor, chitanțelor și bonurilor fiscale, a spus liderul PSD Călărași Iulian Iacomi. La fel și comercianții de produse lactate, de brânzeturi au descris corect preocuparea actualului guvern pentru a eficientiza zootehnia, a subvenționa creșterea animalelor. Prosperitatea se vede cu ochiul liber în mediul rural, și aceasta nu poate fi decțt ca rezultat al muncii romțnilor dar și a politicii dusă de actualul guvern pentru români. Este vremea ca și noi să promovăm pe românii adevărați în Parlamentul European, le aceia care sunt preocupați de a face lucruri bune pentru țara lor – a transmis Iulian Iacomi oamenilor cu care s-a întâlnit.

 

Iulian Iacomi s-a bucurat de o baie de mulțime astăzi și la Mănăstirea, dar și apoi către Mitreni unde a discutat cu oamenii despre problemele lor, despre cum se pot repara anumite nereguli pentru prosperitate și bunăstare. Încă o dată el a demonstrat că PSD este un partid serios, credibil și echilibrat pentru Parlamentul Europei, orientat către apropierea U.E. de problemele și dorințele oamenilor, susținerea comunităților locale, libertatea individuală, solidaritatea socială și susținerea valorilor creștine. Totul se va concentra în anii următori către crearea de locuri de muncă pentru români în țara lor, prin investiții sănătoase, românești prin susținerea comerțului cu mărfuri și produse românești și inovație – a declarat Iulian Iacomi.

  • Material electoral realizat de Pîrloagă Marian Dorin I.I.
  • la comanda PSD Călărași
  • Cod mandatar financiar 41190008