Com. Grădiștea: primarul Corbu continuă lucrările de asfaltare, canalizare și la Căminul Cultural. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vizita noastră în loc. Grădiștea l-a găsit pe primarul Corbu Constantin/ PNL controlând buna desfășurare a lucrărilor de betonare a aleilor și scărilor de acces ale Căminului Cultural din localitate. Este o lucrare de suflet a sa de 6 ani…Este un proiect unde a depus mult interes.

Primarul ne descrie utilitatea activităților de aici. În luna august căminul va găzdui spectacole, manifestări cultural-artistice, șezători, un club de pensionari, activități ale cercurilor aplicative ale elevilor. Clădirea va avea absolut toate utilitățile, condițiile de igienă, parcări,  aer condiționat, încălzire centrală pentru cca. 400 persoane.

Primarul Corbu Constantin nu se lasă și se mândrește că este una dintre cele 2 localități din țară ce a obținut finanțare pentru continuarea asfaltării. Comuna are 49 km. de străzi iar în acest an se vor asfalta 7 km. Împreună cu noi verifică calitatea lucrărilor împreună cu șeful de lucrări. Firma are expertiza bunelor lucrări în localitate iar primarul descrie ce presupune o asfaltare corectă, indicând cum după 3 ani lucrările firmei executante nu au nici o defecțiune.

Lucrările de canalizare continuă pe mai multe străzi, cu racordarea locuințelor la instalație. Cetățenii se mândresc cu primarul lor îi mulțumesc pentru că a fost aproape de solicitările lor. Ne spun că vor vota pe Corbu Constantin în continuare ca primar și îl descriu ca pe un om aproape de ei, de cei din Grădiștea. Ne indică cum i-a ajutat în timpul pandemiei, preocupările pentru a construi școli și grădinițe, un stadion modern.

Corbu nu se oprește aici. Asfaltările vor continua an de an. Primăria se va reconstrui după un proiect nou, o clădire nouă va lua locul actualului sediu al instituției. Cel mai importante sunt lucrurile pe care le lăsăm în urmă pentru oameni – spune Corbu. Ne arată locația care va găzdui noua amenajare a stației de tratare a apei, dar și viitorul Obor de animale din Grădiștea. Sunt lucruri care se văd și nu doar promisiuni – spun oamenii mândri că trăiesc într-o comună unde Corbu a adus dezvoltarea dar și prosperitatea…

Comuna noastră arată altfel, spun oamenii … În urmă cu 20 de ani apa și noroaiele intrau în curți și case. Nu aveam iluminat stradal. Asfaltul era doar un lux pentru strada principală, pentru drumul județean. Nu credeam că o să avem vreodată canalizare, apă curentă și să umblăm în papuci pe asfalt în fața casei. Sunt lucruri pentru care noi îl vom vota pe Corbu. Nu ne-a mințit și a onorat tot ce ne-a promis. Trebuie să fim alături de el și să îl susținem ca primar – au arătat oamenii în fața lucrărilor de asfaltare efectuate azi 12 iunie…