Com. Ciocănești va avea o minibază sportivă la Smârdan/ VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Primarul Dan Velicu și-a descris satisfacția după un mandat marcat de multă muncă. S-a investit în educație pentru reabilitarea școlii, realizarea cca 60% a unei săli de sport. Privind creșterea calității vieții lucrăm la înlocuirea și extinderea rețelei de apă și canalizare. Așteptăm începerea asfaltării la cele câteva străzi rămase prin proiect Anghel Saligny. Lucrăm la reabilitarea a 2,5 km. trotuar. 

Astăzi 19 martie au început lucrările la un ministadion destinat practicării activităților sportive. De fapt firma din Targu Mureș lucrează la o minibază sportivă pe locația școlii din Smâr5dan, loc pe care îl vom promova în diferite activități sportive – a arătat Dan Velicu. El a descris investițțile pentru a construi o grădiniță nouă, lucrările la un loc de joacă, foițor, spațiu de recreere, reabilitarea toaletelor din școală. 

Totul concură pentru a se realiza un Centru Civic în Ciocănești, cu alei, mobilier stradal. Satisfacțiile au venit din lucrurile bune făcute pentru cetățeni – a arătat Dan Velicu, încrezător în viitor.