Com. Borcea are același primar. Aniel Nedelcu Teodor Pațurcă a depus jurământul. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 28 oct. 2020 reprezentantul guvernului României, prefectul Marian Stoica a asigurat ceremonia depunerii jurământului de către consilierii locali și primarul reales al com. Borcea: Aniel Nedelcu Teodor Pațurcă. La ceremonie au participat vicepreședintele PNL Călărași Ciprian Pandea, senatorul Roxana Natalia Pațurcă, consilieri județeni recent validați, reprezentanți ai unor deconcentrate. 

Lucrările ședinței au fost deschise de către prefect, continuate de către secretarul comunei în prezența decanului de vârstă ales dintre consilierii locali și a 2 dintre cei mai tinerii consilieri, în sala de ședințe din curtea Primăriei. A fost prezentată public hotărârea Instanței de judecată și anexa cu numele consilierilor validați. Aceștia au depus jurământul urmat de către primarul reales. Teodor Aniel Pațurcă a mulțumit cetățenilor pentru încrederea lor, echipei primăriei fără de care proiectele lui nu ar fi fost finalizate. Mai este mult de muncă a spus primarul. Chiar dacă s-a terminat asfaltarea comunei și a satului Pietroiu, urmează introducerea de gaze naturale. La fel lucrările de canalizare în localitate sunt o altă promisiune pe care acesta și-o va respecta așa cum și-a onorat tot ce a promis până acum.Un sprijin important pentru primarul reales este guvernul României a spus Ciprian Pandea, vicepreședintele PNL org. jud. Călărași.

Importante sunt lucrurile bune pe care le facem au declarat oficialitățile prezente. Indiferent de orientarea politică a noastră suntem obligați să lăsăm în urma noastră, generațiilor ce vor urma ceva util. Trebuie să asigurăm dezvoltarea localităților noastre, a specificat prefectul Stoica dar și senatorul Roxana Pațurcă, amintind de orientarea către proiecte europene importante ce vor urma.

 VIDEO

Respectarea legalității procedurilor de urmat, a legislației în vigoare și respectul datorat tuturor cetățenilor sunt importante. La fel, este importantă comunicarea cu cetățenii, cu consilierii locali care stabilesc prioritățile de urmat. Prioritățile cetățenilor sunt și ale mele. Nu-i voi dezamăgi a spus primarul Nedelcu Teodor Pațurcă, făcând referința la Dumnezeu, care a ajutat întotdeauna la bunăstarea cetățenilor și prosperitatea localității, și la spiritul muncii de echipă care l-au caracterizat.