Col. Marcu Ionel prezintă Jandarmeria Călărași, o instituție modernă, orientată pentru buna executare a activităților ce-i revin. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Jandarmeria Călărași este o Instituție modernă, capabilă să răspundă tuturor provocărilor care vin la adresa Ordinii Publice din județ. Instituția a cunoscut o implicare deosebită în mandatul de inspector șef a colonelului Marcu Ionel. Acesta s-a remarcat printr-o foarte bună colaborare cu Instituții locale, Primării, Consiliul județean dar și ministere având în derulare sau finalizate diferite proiecte pentru dotarea cu autospeciale, construcții de săli de sport pentru instruirea și antrenarea cadrelor. Un nou proiect vizează construirea unui poligon la Gumelnița / Oltenița împreună cu IPJ Călărași. Buna colaborare cu aceasta o arată faptele, prinderea infractorilor. Dotarea este completă cu tehnică și echipamente iar efectivele sunt eficient organizare pentru a răspunde deficitului de personal de 80% din operativ.

Pe durata lucrărilor de reabilitare a comandamentului IJJ Călărași și a unui corp de clădire, activitățile se intenționează a se desfășura timp de 2 ani în clădirea Centrului de Afaceri Româno -Bulgar de la Chiciu.