CJCC Călăraşi / “Cum se face”, joi, 21 noiembrie, ora 18.00

You must need to login..!

Embed Code

Stagiunea de teatru organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție finanțată de Consiliul Județean Călărași, continuă cu piesa de teatru „Cum se face”, o comedie de bun gust despre viata din spatele cortinei

Distributie: Delia Ioana Nartea, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate, Andreea Mateiu.

Regie: Octavian Strunilă

Evenimentul teatral va avea loc joi, 21 noiembrieora 18:00, în Sala ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

“Cum se face” în regia lui Octavian Strunilă. Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Pătrundem în culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii în sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în săptămâna premierei!

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.

În distribuția piesei de teatru “Cum se face”, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Doina Teodoru, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.