CJ va realiza un Parc Acvatic pe 4 hectare lângă portul turistic de agrement din Călărași. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vicepreședintele CJ Ion Samoilă a informat despre realizările PSD prin PNRR județul Călărași având depus un proiect pentru modernizarea spitalului județean Calarasi corpurile F,G, H nemaifiind demolate ci consolidate și urmând a suplimenta pe cele existente. 10 mil euro vor fi alocate. Mozeul Dunării de jos va fi modernizat cu 1 mil euro. Școala specială nr 1 Călărași/ fost Știrbei Vodă va fi modernizată. 67 proiecte vor fi finanțate pe toate axele. A fost un volum imens a arătat Samoilă pentru a accesa aceste fonduri pentru dezvoltarea care nu a șinut cont de orientarea politică a primarilor ci de nevoile comunităților.
Ieri 2 noiembrie o firmă de consultanță a propus CJ a realiza o zonă pentru un parc acvatic indoor și outdoor. Acesta va fi aferent portului turistic de agrement. În 30 zile va trebui depus studiul de fezabilitate. Va fi lîngă restaurant La sălcii și va fi pe 4 hectare. Vor fi spații de cazare care vor complementa funcțiunile portului turistic. Nu vor fi afectați pescarii relocați.
DJ 311 N Balcescu Arțari și DN 211  între Cuza Vodă și DN 21 primesc finanțare. Se face recepția DJ 402 Curcani – Măriuța.Este una dintre cele mai de anvergură lucrări – a arătat Samoilă…